Honey roasted varkensfilet

Honey roasted varkensfilet

Geniet van de zoete verleiding van onze honey-roasted varkensfilet. Met eenvoudige stappen tover je dit smaakvolle gerecht op tafel, waarbij de zoete honing-karamelisatie het varkensvlees tot in perfectie omhult.

Ingrediënten


Bereiding


  • 1. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.
  • 2. Kruid het varkensvlees en plaats in een braadslee.
  • 3. Meng de honing, sinaasappelsap, olie en tijm in een schaaltje.
  • 4. Giet over het varkensvlees.
  • 5. Voeg de kippenbouillon toe in de braadslee.
  • 6. Gaar het vlees tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius (45-60 minuten).
  • 7. Regelmatig insmeren met het honingmengsel.
  • 8. Giet de jus in een sauspan en reduceer tot het is verdikt.

Serveertips:

  • Serveer in plakken en giet de saus erover.