Ribs 101 Workshop
Artikelnummer: 9903Niet op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Ribs 101 Workshop
De spareribs behoren tot de heilige drie-eenheid van de Amerikaanse BBQ. Tijdens deze workshop leer je alles over spareribs en de bereiding ervan. Maar niet alleen dat... In deze workshop gaan we het hebben over: anatomie van de ribs, 3 ½ and down, welke soorten zijn er, waar zitten ze en wat zoek je in een goede rib?
Het programma:
- Hoe zijn ribs eigenlijk ontstaan; van afvalproduct tot BBQ-topper
- Welke soorten "Ribs" zijn er allemaal en waar zitten ze?
- Welke bereiding komt er kijken bij ribs?
- Het toepassen van kruiden en andere dry rubs
- Het voordeel van garing met bot; "the closer to the bone, the sweeter the meat"
- Directe en indirecte garing
- Het gebruik van rookhout en het effect ervan op je ribs
- Het voorbereiden van je "pit", oftewel je barbecue, volgens diverse methodes
- Diverse soorten bereiding, waaronder de 3-2-1-methode
- Het aflakken van je ribs
Tijdens de Ribs 101 Workshop krijgt u o.a. baby back ribs, beef ribs, kalfsribben of Iberico ribben en ribfingers te proeven. U gaat zelf Baby backs voorbereiden. Deze zullen door de Pitmaster worden bereid. Deze kunt u uiteraard ter plaatse opeten of eventueel meenemen naar huis om de geleerde skills direct te laten proeven! De aanvang van de workshop staat vermeld als productomschrijving en zal ongeveer 3-4 uur duren.
De Workshop is inclusief 1 consumptie. De workshop wordt gegeven door één van onze Pitmasters.
Locatie: Westkanaalweg 68, in Ter Aar. (witte boerderij WILHELMINA HOEVE) U kunt parkeren aan de achterzijde van het terrein, daar bevindt zich ook de workshoplocatie. U dient een Corona Toegangsbewijs (CTB) in uw bezit te hebben om toegang tot de workshop te krijgen.
* Annuleren is mogelijk tot 2 weken voor aanvang van de workshop.
Price | € 69,95 |
---|---|
SKU | 9903 |
Genoten van de humoristische wijze waarop Harry en ook Carel ons een kijkje hebben gegeven in de keuken van spareribs,
Heerlijke avond gehad en met een gevuld en vreselijk enthousiast gevoel naar huis gegaan.
Heel inspirerend en de voorgegaarde spareribs komen er bij ons niet meer. In.
Dank u wel