Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Oakridge BBQ

Oakridge BBQ

Wellicht zijn er met geen enkel ander merk rubs en sauzen, meer prijzen gewonnen dan met Oakridge BBQ. Er zijn over de afgelopen 3 jaar meer dan 2500 BBQ wedstrijden en titel gewonnen in de USA met Oakridge producten. Mede door het lage zoutgehalte en het weglaten van onnodige toevoegingen.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De oprichter van Oakridge BBQ begon al op 10-jarige leeftijd met het samenstellen van rubs en sauzen. Geen wonder dus dat deze rubs en sauzen inmiddels zo populair zijn geworden. In 2002 begon hij zijn eerste BBQ-team. Bij hun allereerste wedstrijd werd direct een "Perfect Score" van 180 punten gehaald op het onderdeel Spareribs. Dit beloofde veel goeds en de 10 jaren erna werd er bij iedere wedstrijd wel een top 10 notering afgedwongen op een van de onderdelen. Weinig teams zijn zo succesvol in het Amerikaanse wedstrijdcircuit.


Oakridge maakt haar rubs nog steeds zelf en met de hand op hun eigen productiebedrijf. Helaas is er nog weinig tijd om mee te doen met de wedstrijden maar door het sponsoren van ongeveer 75 wedstrijdteams dragen ze nog steeds hun steentje bij.


Het assortiment ziet er als volgt uit:


- Oakridge BBQ Black Ops Brisket Rub


Iedere rub een eigen smaak en allemaal puur natuur!