Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

De Fik Erin!

De Fik Erin!

Wie schuilt er achter de Braairubs van De Fik Erin!? Wat is het verhaal erachter? Dat gaat Joris je hier in het kort proberen te vertellen...

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
braairub-no-3
€ 10,99
€ 8,24
braairub-no-4
€ 11,99
€ 8,99
de-fik-erin-braairub-pakket

per pagina

#lekkermetbraairub


Wij zijn Joris en Isabella van Schilt, samen met onze rots in de branding Jax zijn wij een heel hecht en gelukkig gezinnetje wat ontzettend veel van eten houdt!


Het barbecuen begon in 2011 toen we gingen samenwonen. Het huis was nog niet af en er stond al een overkapping in de achtertuin. Niet veel later stond er een buitenkeuken in met een grote dikke gasbarbecue! Want nu we eindelijk onder de ouderlijke vleugels vandaan waren, begon het bourgondische leventje... 


Genieten deden we zeker, maar verder dan een speklap cremeren of een hamburger tot gort droog grillen kwam ik niet... 


Tot ik een Weber grill Academy cursus ging volgen bij inmiddels goede vriend, Jeremy Vermolen. Ik was verkocht! De dag erna ging de gasser op marktplaats en kwam er een Weber 57 voor in de plaats! De hobby en de passie bleef maar groeien, helaas groeide mijn kledingmaat daar in mee.. maar goed,"Never trust a skinny bbqer!"


Ik ben werkzaam in de metaal, dus na de Weber maakte ik al snel een UDS gevolg door een Rocketstove en vervolgens mijn eerste braai en infiernillo.. De combinatie tussen mijn werk en mijn hobby was top dus ik bleef knutselen!


De jaren gingen voorbij, we verhuisden, beloofde elkaar eeuwige trouw en kregen ons best gelukte recept: Onze zoon Jax! 


Naast de vele barbecue gerelateerde knutselwerkjes maakte ik ook mijn eigen rub, puur hobbymatig voor eigen gebruik.
Zo ontstond Braairub no.1. Vrienden en familie waren net zo enthousiast over de smaken als wij dus bedacht ik, na weer veel proberen en proeven... Braairub no.2!


Op 1-1-2019 heb ik mijzelf ingeschreven bij de KVK en Braairub no.1 en no.2 op de markt gebracht. Met het doel mensen mee te laten genieten en te enthousiasmeren met deze mooie hobby! Eerst via een eigen webshop, maar al snel volgden. En nu dus ook bij Beef&Steak te bestellen!