•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Staartstuk BBQ

Genieten van vlees, doet u het best door te kiezen voor runder staartstuk voor op de BBQ. Beef&Steak heeft het heerlijke malse stuk vlees, waar u alle kanten mee op kunt. Laat het vlees lekker langzaam garen op de BBQ en geniet van een smaakvolle ervaring als u het staartstuk consumeert.

Runder staartstuk voor op de BBQ

Runder staartstuk, ook wel Picanha, is heerlijk stukje rundvlees dat perfect te bereiden is op de BBQ. Het vlees is fijn van structuur en redelijk mager. Als u optimaal wilt genieten van de pure smaak van het runder staartstuk op de BBQ, kiest u ervoor om het vlees enkel te bereiden met heerlijk grof zout en peper. Zo blijft de originele en heerlijke vleessmaak zoveel mogelijk intact en proeft u de smaak zoals die bedoeld is.

Veelzijdig stuk vlees

Hoewel een goed stuk runder staartstuk en het perfect bereiden op de BBQ van groot belang is voor de kwaliteit van het vlees, is het aansnijden ook belangrijk. Zo is een Picanha driehoekige van vorm en moet het vlees gesneden worden in het verlengde van de lende, precies hoe de vezels lopen. Doordat de buitenste plakken meer doorbakken zijn en de binnenkant wat roder is, kiest u bij een staartstuk voor op de BBQ voor een flexibel stuk vlees. Zo kunnen zowel mensen die van doorbakken als rauwer vlees houden, optimaal geniet van het beste stuk rundvlees.

Uw vlees bestelt u eenvoudig bij de online slager

Bestel vandaag nog uw staartstuk of compleet BBQ pakket via de webshop en krijg het vlees morgen al in huis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons vlees? Neem dan contact op met de online slager door te bellen naar 0172-577 147. Ga voor een geweldig smakelijke BBQ en kies voor het bereiden van een heerlijke runder staartstuk.

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.