Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Staartstuk BBQ

Staartstuk BBQ

Een staartstuk voor op de BBQ

Genieten van vlees, doet u het best door te kiezen voor een staartstuk voor op de BBQ. Beef&Steak heeft heerlijk en malse stukken vlees, waar u alle kanten mee op kunt. Laat het vlees lekker langzaam garen op de BBQ en geniet van een smaakvolle ervaring als u het staartstuk nuttigt.

Een staartstuk voor op de BBQ

Het staartstuk staat ook wel bekend als de picanha. Dit is een heerlijk stuk rundvlees dat perfect te bereiden is op de BBQ. Het vlees is fijn van structuur en redelijk mager. Als u optimaal wilt genieten van de pure smaak van het staartstuk op de BBQ, kies dan voor een bereiding met enkel grof zout en peper. Zo blijft de originele en heerlijke vleessmaak zoveel mogelijk intact en proeft u de smaak zoals die bedoeld is.

Het staartstuk voor op de BBQ is een veelzijdig stuk vlees

Hoewel een goed kwalitatief staartstuk en het perfect bereiden op de BBQ van groot belang is voor de smaak van het vlees, is het aansnijden ook belangrijk. Zo is het staartstuk driehoekig van vorm en moet het vlees gesneden worden in het verlengde van de lende, precies hoe de vezels lopen. Doordat de buitenste plakken vaak meer doorbakken zijn en de binnenkant wat roder is, kiest u bij een staartstuk voor een flexibel stuk vlees voor op de BBQ. Zo kunnen zowel mensen die van doorbakken als rauwer vlees houden, optimaal genieten van het beste stuk rundvlees.

Uw staartstuk voor op de BBQ bestelt u eenvoudig bij deze online slager

Bestel vandaag nog uw staartstuk voor op de BBQ via de website en krijg het vlees morgen al in huis. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons vlees? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147. Organiseer een smakelijke BBQ en kies voor het bereiden van een heerlijke staartstuk voor uw gasten.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 71,49
per pagina