prev next

Ierse Aged Cote de Boeuf

Zeer fraai en smaakvolle rib Eye met been. Gerijpt voor nog meer smaak
Herkomst: Ierland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 20,00 Incl. BTW
- +
€ 20,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 4900

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

IERSE AGED COTE DE BOEUF

  • Zeer fraai en smaakvol rib eye met been
  • Gerijpt voor nog meer smaak
  • Prachtige steak
  • Spectaculaire presentatie

Wil je een prachtige steak op tafel zetten? Ga dan voor de Ierse Aged Cote De Boeuf!

MOOIE VETSTRUCTUREN

De rib eye kenmerkt zich door de mooie vetstructuren door het vlees heen. Bij de juiste bereiding geeft dit nog meer smaak aan het vlees. Deze rib eye wordt met been gesneden en ook nog eens extra dik, wel 4 tot 5 centimeter minimaal. Je krijgt dan een prachtige steak die ook nog eens heel mooi presenteert.

IERSE RUNDEREN

De Ierse runderen lopen vrijwel het hele jaar buiten en genieten van het smaakvolle gras en de heerlijke kruiden die er groeien. De smaak van Ierland proef je dan ook echt terug in dit product. Heel mooi grasgevoerd en eerlijk rundvlees van mensen die er verstand van hebben.

Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Ierse Aged Cote De Boeuf kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle steak en geniet van deze delicatesse van de het Ierse rund. 

Bereiding
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Recepten
Extra informatie
Herkomst Ierland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Uitstekende ribeye, eventueel in twee ribeyes te snijden/hakken.
Uitstekende ribeye met klein stukje been. Na ontdooien hebt u de keus de ribeye als geheel klaar te maken of er twee (evt 3) aparte ribeyes van te maken. Een bijltje helpt daarbij. Ik koos ervoor er twee ribeyes van te maken. Prima bevallen.
product
Review by Mat / (Geplaatst op 28-08-2019)
aanrader
Mooie smaakvolle Cote de Boeuf!
product
Review by Martine / (Geplaatst op 13-12-2018)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.