Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk

Kogelbiefstuk van de beste kwaliteit

Probeer eens een kogelbiefstuk en laat een wereld voor u opengaan. Ga bijvoorbeeld voor een Wagyu kogelbiefstuk en proef de smaak van kwaliteit. Het vlees van Wagyu runderen wordt al eeuwenlang als zeer exclusief vlees gezien en is van origine afkomstig uit Japan. Beef&Steak heeft goede relaties opgebouwd met uitstekende fokkerijen in Nederland, zodat we ook u kennis kunnen laten maken met de heerlijke Wagyu kogelbiefstuk.

Geniet van een boterzachte kogelbiefstuk

Waar de kogelbiefstuk een stuk malser is dan een reguliere biefstuk, is kogelbiefstuk van Wagyu runderen zó mals dat het bijna smelt op de tong. Het is dan ook niet voor niets dat dit vlees vaak genoemd wordt als het meest smaakvolle rundvlees ter wereld. Wacht niet langer en plaats een bestelling in onze webshop. Ontdek op deze manier de smaaksensatie van een sappige kogelbiefstuk bij u thuis.

Bestel vandaag nog een smaakvolle kogelbiefstuk

Probeer zelf een mals stukje kogelbiefstuk en ontdek de ware smaak van vlees. Bestel direct heerlijke kruiden en sauzen bij uw vlees en maak uw gerecht compleet. Geeft u vandaag uw bestelling vóór 16.15 uur online aan ons door? Dan geniet u morgen al van het meest heerlijke vlees. Heeft u nog vragen voor ons? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via (0172) 577 147.

Bezoekers van deze site vonden ook deze pagina's interessant:
Hamburger | Hazenrug kopen | Internetslager | Kalkoen kopen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.