Rumpsteak

Rumpsteak

Rumpsteak van de beste kwaliteit

In Nederland staat de rumpsteak bekend ook wel bekend als de lendebiefstuk. Dit stuk rundvlees is erg geliefd onder de vleesliefhebbers, vanwege de malse en sappige structuur van het vlees. De rumpsteak zorgt voor een heuse smaakbeleving.

Rumpsteak van echte Bommelse Blonde d’Aquitaine runderen

Bij Beef&Steak vind u enkel rumpsteak van de beste kwaliteit. Als online slager bieden wij de lendebiefstuk aan van de Bommelse Blonde d’Aquitaine runderen die op Nederlandse bodem staan. Deze runderen worden gehouden bij onze leveranciers in Gelderland, waar ze meer dan genoeg ruimte hebben om te bewegen, maar ook volop goede voeding binnenkrijgen. Een rumpsteak van deze runderen bevat dan ook veel intramusculair vet, waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt.

Zin in een goed stuk vlees? Bestel eens een rumpsteak!

Wilt u eens een bijzonder stukje vlees eten en daar een lekker gerecht bij maken? Bestel dan de rumpsteak eenvoudig in onze online slagerij. Maar ook voor diverse rubs en sauzen kunt u bij ons terecht. Plaatst u vóór 16.15 uur uw bestelling? Dan zorgen wij ervoor dat u hem de volgende dag al in huis heeft. Heeft u hier nog vragen over of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Of bent u benieuwd naar de bereidingswijze van de rumpsteak? Bekijk dan onze receptenpagina of bel ons via (0172) 577 147.  

Bezoekers van deze site vonden ook deze pagina's interessant:
Kip kopen | Kipfilet kopen | Kogelbiefstuk | Kwaliteitsvlees | Onglet

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.