Rundernek

Rundernek

Rundernek van de beste kwaliteit

Rundernek is vaak geen stuk vlees waar u meteen aan denkt om te bereiden. Het is echter zeker de moeite waard om dit stuk rundvlees eens te proberen. Bij Beek&Steak vindt u rundernek van uitstekende kwaliteit. De juiste bereiding in combinatie met vlees van de beste kwaliteit zorgt ervoor dat u gegarandeerd zult genieten!

De bereidingsmogelijkheden van rundernek zijn eindeloos

Rundernek is uitermate geschikt om langzaam te stoven in een stoofpot. Het vlees wordt dan steeds malser. Gebruik hiervoor eens de USA grain-fed chuck roast. Deze wordt beschouwd als de kaviaar onder de rundernek. De runderen waarvan dit vlees afkomstig is, behoren tot de absolute top van Amerikaans vlees. De kwaliteit van rundernek is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder valt de voeding van de dieren, kennis van zaken van de fokker en een stressvrij leven voor de runderen.

Alles voor het bereiden van rundernek vindt u bij deze online slager

Om een lekker potroast of stoofpot te maken van rundernek, bestelt u dus het vlees bij Beef&Steak. Wij hebben tevens alles in huis om de lekkerste vleesbereidingen klaar te kunnen maken. Zo kunt u bij ons ook een Dutch oven bestellen. Dit is en gietijzeren pan die uitermate geschikt is voor het maken van een stoofpot. Daarnaast zijn er ook rubs en sauzen te koop die goed bij de smaak van rundernek passen. Bent u op zoek naar iets speciaals dat hier niet tussen staat? Neem dan gerust even contact op zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer (0172) 577 147.  

Bezoekers van deze site vonden ook deze pagina's interessant:
Ossenhaaspuntjes | Procureur kopen | Rumpsteak | Rundernek | Rundvlees kopen

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.