Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Sucadelappen BBQ

Sucadelappen BBQ

Sucadelappen voor op de BBQ

Probeer sucadelappen, in plaats van in een stoofpot, eens van de BBQ. Zo ontdekt u de echte smaak van puur vlees. Beef&Steak heeft voor u het rundvlees dat perfect past bij iedere gelegenheid. Sucadelappen zijn eenvoudig te bereiden op de BBQ, heerlijk van structuur en lekker betaalbaar. Ga voor het lekkerste vlees en steek de BBQ aan!

Genieten doet u pas echt met sucadelappen van de BBQ

Hoewel sucadelappen vaak worden gestoofd, is het rundvlees ook ideaal en heerlijk te bereiden op de BBQ. Het vlees is van binnen heerlijk zacht, terwijl de buitenkant een heerlijke bite ontwikkelt. Gebruik wat zout en peper of pak uit met de lekkerste kruiden en sauzen. Laat de sucadelappen een paar minuten op de BBQ liggen, om het vlees vervolgens medium of rare te serveren. Het enige wat u nog rest, is genieten!

Uw sucadelappen voor de BBQ bestelt u eenvoudig bij de online slager

Bestel vandaag nog uw sucadelappen voor de BBQ en geniet morgen al van een heerlijk en betaalbaar stukje rundvlees. Haal de ware smaak van vlees in huis en probeer sucadelappen van de BBQ voor de beste ervaring. Heeft u vragen over de bereiding of over het vlees? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar (0172) 577 147. Het is natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van onze online chatfunctie.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.