•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Sucadelappen BBQ

Probeer sucadelappen eens van de BBQ en ontdek de smaak van puur vlees. Beef&Steak heeft voor u het rundvlees dat perfect past bij iedere gelegenheid. Het is eenvoudig te bereiden, heerlijk van structuur en lekker betaalbaar. Ga voor het lekkerste vlees, steek de BBQ en geniet van de lekkerste sucadelappen.

Genieten doet u pas echt met sucadelappen op de BBQ

Hoewel sucadelappen vaak worden gestoofd, is het rundvlees ideaal en heerlijk te bereiden op de BBQ. Het vlees is van binnen heerlijk zacht, terwijl de buitenkant een heerlijke bite ontwikkelt. Gebruik wat zout en peper of pak uit met de lekkerste kruiden en sauzen. Een paar minuten laat u de sucadelappen op de BBQ liggen, om het vlees vervolgens medium of rare op te dienen. En vervolgens? Smullen maar!

Uw sucadelappen voor de BBQ bestelt u eenvoudig bij de online slager

Bestel vandaag nog uw sucadelappen voor de BBQ en geniet morgen al van een heerlijk en betaalbaar stukje rundvlees. Haal de ware smaak van vlees in huis en probeer sucadelappen van de BBQ voor de beste ervaring. Heeft u vragen over de bereiding of over het vlees? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.