USA Grain-Fed Short Ribs
Artikelnummer: 5182Niet op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Short ribs zijn de korte variant van spareribs, alleen niet van het varken maar van een rund. De heerlijke short ribs zijn afkomstig van het Amerikaanse USA Grain-Fed runderras. De short ribs kenmerken zich door de 3 beentjes in het mooie strookje vlees. Het vlees is zeer geschikt om te grillen, maar ook om te stoven. Op welke manier u het vlees ook wilt bereiden, Beef&Steak zorgt ervoor dat u geniet.
De delicatesse van het rund: overheerlijke short ribs
Short ribs hebben van zichzelf veel smaak. Dit komt doordat de runderen honderd dagen gevoerd zijn met graan. Hierdoor ontstaat er een mooie marmering; het intramusculaire vet gaat tussen het spierweefsel zitten. Dit zorgt voor een heerlijke smaak en een bijzonder mondgevoel. Bereid de short ribs op de BBQ of uit de oven en laat uw gasten versteld staan van de excellente smaak.
Short ribs bestelt u eenvoudig online
Als u een liefhebber van vlees bent, bestelt u vandaag nog de lekkerste rundvlees short ribs via onze webshop. Dan heeft u ze morgen al in huis! Maak het vlees af met heerlijke kruiden en de beste sauzen en geniet maximaal van een volle smaak. Wat voor soort ribben u ook kiest, bij ons gaat u voor heerlijk mals vlees met een perfecte structuur. Dat wilt u toch ook? Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147.
Pitmaster X laat in deze video een mooie bereidingwijze van Short Ribs zien:
Price | € 19,95 |
---|---|
Herkomst | USA |
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Nat gerijpt |
Voeding | 100 Dagen graangevoerd |
Soort | Black Angus Rundvlees |
SKU | 5182 |
Volgens mij kunnen ze gegrilled worden maar ik heb voor low & slow gekozen, 600g ribs op 120C in de kamado met alleen peper en zout, en met een blokje beukenhout tussen de houtskool. Na 3 uur met een kerntemperatuur van 92C was de bereiding klaar. Erg lekker en voor herhaling vatbaar!