Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

BEEF&STEAK bezorgt het lekkerste vlees op je vakantie adres

Waarom zou je op vakantie niet kiezen voor kwaliteit?

Bestel het lekkerste vlees bij BEEF&STEAK en geef het adres van je vakantiepark op. Je krijgt een track&trace code waarmee je precies kunt zien wanneer het wordt bezorgd.
Soms is het handig om de receptie van tevoren te laten weten dat je bestelling eraan komt. Vaak vinden de vriendelijke medewerkers het leuk om je een seintje te geven zodra het is gearriveerd.

Met onze top kwaliteit verpakking blijft het vlees altijd nog diverse uren goed buiten de koeling. Ben je niet direct in de gelegenheid om je bestelling op te halen, dan is dit geen probleem.


Ga naar de webshop van BEEF&STEAK >

Of het door corona komt of door de warmere zomers, we blijven steeds vaker dicht bij huis tijdens de vakantie. We hebben ontdekt dat je helemaal niet eindeloos in de auto hoeft te zitten of je eigen irritatiegrens moet opzoeken bij Schiphol.

Nederland en België zijn fantastische vakantielanden. Uit onderzoek blijkt dat het hier ook goed toeven is. In 2022 gaf bijna driekwart (73,9%) van de vakantiegangers hun vakantie- of bungalowpark een 8 of hoger. Met de kwaliteit van het verblijf zit het wel goed dus. En voor de kwaliteit van de rest ben je natuurlijk zelf grotendeels verantwoordelijk. En daar wil ik het toch nog even over hebben.

Er wordt in het algemeen steeds meer gebarbecued. Dat gebeurt thuis en op vakantie. We worden ook steeds beter in het barbecuen. Door ervaring, door de recepten en technieken die je op internet en in een magazine als Fire&Food vindt en door de betere apparatuur die we gebruiken. De kwaliteit van grills en barbecues gaat met sprongen vooruit, ook van de barbecues die we meenemen op vakantie.

Dus dan zitten we op vakantie met een goede barbecue en al onze grillskills en dan halen we bij de campingwinkel worstjes, speklappen en stukken vlees van twijfelachtige kwaliteit. Zonde toch? Waarom zou je op vakantie ook wat vlees betreft niet kiezen voor goede kwaliteit? Beef&Steak levert met alle liefde en supersnel de mooiste stukken vlees, ook op je vakantieadres.

Dat je kiest voor gemak op vakantie, dat snap ik heel goed. Maar dat hoeft dus helemaal niet te betekenen dat je kwaliteit moet loslaten. Dat bewijst bijvoorbeeld het barbecuerecept dat ik hierbij doe. De Livar Pork Hammer. Niet moeilijk om te bereiden, ontzettend lekker, fantastisch vlees én een eye catcher op tafel. En dus bezorgd tot bij je camping of vakantiepark in eigen land.