Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

De heerlijke varkenshaas saté

De heerlijke varkenshaas saté

De varkenshaas is de meest malse spier van het varken en leent zich daarom perfect om saté van te maken. Bij Beef&Steak bieden wij verschillende soorten varkenshaas aan, allemaal van de beste kwaliteit. Zo kunt u bijvoorbeeld de varkenshaas bestellen van het Hollandse Wroetvarken of van het Iberico varken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Weet u al wat u gaat bestellen?

Zowel kant-en-klare varkenshaas saté als een BBQ satépakket verkrijgbaar

Beef&Steak zet zich in voor dierenwelzijn, dus u zult bij ons geen fabrieksvlees vinden. Het varkensvlees wat wij aanbieden komt van het Hollandse Wroetvarken dat weinig stress ervaren heeft en veel bewegingsruimte had. Dit is dan ook zeker te proeven aan het vlees. Wij hechten dus veel waarde aan de kwaliteit van het vlees wat wij aanbieden. Dit geldt dus ook voor de varkenshaas die wij gebruiken om onze saté van te maken. Wilt u van ons varkensvlees zelf saté maken? Kies dan voor ons BBQ satépakket. Van dit pakket kunt u 20 overheerlijke spiesjes maken. Ideaal, nietwaar?

Bestel de varkenshaas saté eenvoudig online

Plaatst u uw bestelling op een werkdag vóór 16.15 uur? Dan heeft u deze de volgende dag al in huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een bezorgmoment te kiezen. Eén ding is zeker: u hoeft niet lang te wachten tot u kunt genieten van heerlijke varkenshaas saté! Meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0172) 577 147

Bekijk ook:

Zalm roken | Duurzaam rundvlees | Duurzaam varkensvlees

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
varkenshaassate
Varkensvlees
ca. 200 gram
€ 5,49
per pagina