•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Procureur kopen

Procureur kopen

Varkensprocureur kopen

Als u varkensprocureur vlees wilt kopen voor een aantrekkelijke prijs, dan is Beef&Steak dé online slagerij waar u dit kunt doen. Procureur is vlees van de varkensnek die u zonder been kunt kopen. Dit vlees is heerlijk mals en sappig. Dit maakt het ideaal om te gebruiken om een rollade van te maken of om als braadstuk te bereiden in de oven. Bij Beef&Steak hebben wij alleen de mooiste stukken vlees van Iberico varkens, wroetvarkens en Livar Kloostervarkens. Deze varkens hebben een goed leven gehad en dat vinden wij bij Beef&Steak erg belangrijk. Vlees is om te genieten, maar dat mag niet ten koste gaan van het dierenwelzijn. U kunt vandaag nog procureur varkensvlees kopen voor een mooie prijs, door uw bestelling te plaatsen op onze website. En heeft u vragen of wenst u wat advies bij het kopen van varkensprocureur, dan staat onze medewerkers van de klantenservice uiteraard voor u klaar.

Varkensprocureur vlees kopen van topkwaliteit

Wij willen mensen kennis laten maken met bijzondere stukken vlees, die afkomstig zijn van dieren die zijn gefokt met het oog op dierenwelzijn. Zo kunnen wij aan mensen laten zien dat vlees eten op een verantwoorde manier eigenlijk nog lekkerder is. En daarnaast hoeft de prijs hiervoor niet torenhoog te zijn. Hetzelfde geldt voor ons procureur vlees, een uitzonderlijk goed stuk varkensvlees dat zeer geschikt is voor het zelf maken van pulled pork. De procureur wordt dan zeer langzaam gegaard en uit elkaar getrokken. Vervolgens kunt u hier met coleslaw, een goede dressing en een broodje een lekkere lunch van maken.

Procureur, en ander varkensvlees, kunt u eenvoudig laten bezorgen

De prijs van het procureur varkensvlees dat u wilt kopen zijn stukprijzen. Per gewicht kunt u de bijbehorende prijs selecteren en in uw digitale winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunt u een betaalmethode selecteren. Wat betreft de bezorging geldt dat wanneer u voor 16.15 uur bestelt, u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Als u nog vragen over heeft over de varkensprocureur of wanneer u speciale verzoeken heeft, kunt u ons hiervoor bellen op telefoonnummer (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: , gebaseerd op beoordelingen.