•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Procureur kopen

Procureur kopen

Als u procureur vlees wilt kopen voor een aantrekkelijke prijs dan is Beef&Steak dé online slagerij waar u dit kunt doen. Procureur vlees is de varkensnek die u zonder been kunt kopen. Dit vlees is heerlijk mals en sappig en wordt daarom veel gebruikt om een rollade van te maken of als braadstuk voor in de oven. Bij Beef&Steak hebben wij alleen de mooiste stukken vlees van Iberico varkens, wroetvarkens en Livar Kloostervarkens. Deze varkens hebben een goed leven gehad en dat vinden wij bij Beef&Steak erg belangrijk. Vlees is om te genieten en dat mag niet ten koste gaan van dierenwelzijn. U kunt vandaag nog Procureur vlees kopen voor een mooie prijs door uw bestelling te plaatsen in onze webshop. En heeft u vragen of wenst u wat advies, dan staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.

Procureur vlees kopen van topkwaliteit

De filosofie van Beef&Steak is dat wij mensen kennis willen laten maken met bijzondere stukken vlees die afkomstig zijn van dieren die zijn gefokt met het oog op dierenwelzijn. Zo kunnen wij aan mensen laten zien dat vlees eten op een verantwoorde manier eigenlijk nog lekkerder is en dat de prijs hiervoor ook niet torenhoog hoeft te zijn. Hetzelfde geldt voor ons procureur vlees, een uitzonderlijk goed stuk vlees dat zeer geschikt is voor het zelf maken van pulled pork. De procureur wordt dan zeer langzaam gegaard en uit elkaar getrokken. Vervolgens kunt u hier met coleslaw, een goede dressing en een broodje een lekkere lunch van maken.

Bestellen en bezorgen

De prijs van het procureur vlees dat u wilt kopen zijn stuksprijzen. Per gewicht kunt u de bijbehorende prijs selecteren en in uw digitale winkelmandje plaatsen. Vervolgens kunt u een betaalmethode selecteren. Wat betreft de bezorging geldt dat als u voor 17.00 besteld, u uw bestelling de volgende dag al in huis heeft. Als u hier nog vragen over heeft of speciale verzoeken, dan kunt u ons hiervoor bellen op telefoonnummer (0172) 577 147.

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.