Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Verzenden en retourneren

 

We verpakken iedere bestelling met de grootste zorg zodat alles in perfecte conditie aankomt. Je hebt verschillende bezorgmogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Als je online vlees bestelt wil je dat alles op tijd komt en in de conditie die je verwacht. Onze pakketten worden via het Foodnetwerk van PostNL verzonden. PostNL heeft een deze dienst speciaal ontwikkeld voor voedsel, waarbij een perfectie conditie van je bestelling wordt gegarandeerd; het PostNL Foodnetwerk! Je bestelling wordt aan het eind van de ochtend bij ons opgehaald en dezelfde avond nog geleverd. Het pakket is dus minder dan 12 uur onderweg. Bij ons gaat het vlees in een door de universiteit van Wageningen ontworpen isolatiedoos die beter isoleert dan welke andere EPS-doos dan ook. Er wordt koeling toegevoegd en de doos wordt verzegeld. De chauffeur haalt de bestelling eruit bij aflevering en neemt de doos en ijselementen mee terug, dus dit systeem is ook nog eens veel beter voor het milieu. 

 

U heeft de keuze uit diverse manieren van levering:

- Verzending met Trunkrs (Alleen Nederland*)

- Verzending naar PostNL afhaallocaties (Alleen Nederland) en Waddeneilanden

- Verzending met PostNL naar België

- Afhalen in Ter Aar

 

Kosten van de verzending

Trunkrs Foodnetwerk en overig binnen Nederland

Tot 35 euro: € 9,95

Van 35 tot 60 euro: € 6,95

Vanaf 60 euro: gratis

Post NL België

Tot 35 euro: € 14,95

Van 35 tot 60 euro: € 9,95

Vanaf 100 euro: gratis

 

*Foodnetwerk, heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden

 

Trunkrs Foodnetwerk                                                                                                                      

Samen met Trunkrs hebben we de oplossing gevonden om uw vlees en aanverwante artikelen in perfecte conditie bij u thuis te bezorgen; Trunkrs Foodnetwerk. Op maandag tot en met vrijdag wordt uw pakket tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd. Dit kan alleen op een privéadres. De producten worden in een gerecyclede doos, voorzien van ijselementen, door ons verzonden.

Het is heel belangrijk dat u op het moment van levering thuis bent. U ontvangt van PostNL een dag van tevoren een tijdsvenster van 1 uur waarbinnen uw pakket wordt geleverd. U ontvangt ook een e-mail met daarin inloggegevens om uw pakket online te volgen. Op de middag van de afleverdag ontvangt u per mail nog een update van PostNL. Zorg er voor dat u ook thuis bent op het moment van aflevering. Informeer eventueel uw buren mocht u problemen voorzien. PostNL zal dan bij afwezigheid proberen het pakket bij uw buren af te leveren. Mocht dit onverhoopt niet mogelijk zijn wordt u telefonisch ook nog benaderd om een alternatief te bespreken.

Mocht het pakket niet afgeleverd kunnen worden gaat het pakket mee terug naar PostNL. De aflevering is gegarandeerd, mocht een pakket door onze schuld of die van de berzorger niet geleverd zijn ontvangt u het geld terug of u krijgt een nieuwe levering.

Wij bieden het Foodnetwerk aan op 4 verschillende dagen. Hieronder vindt u het afleverschema voor het Trunkrs Foodnetwerk.

Levering*                                           Bestellen vóór:

Dinsdagavond                                   Dinsdag 11:00 uur

Woensdagavond                               Woensdag 11:00 uur

Donderdagavond                              Donderdag 11:00 uur

Vrijdagavond                                     Vrijdag 11:00 uur*Levering vindt plaats tussen 17:00 en 22:00 uur. Je ontvangt een bericht met het afleverijtijdstip. Een tijdstip vooraf is niet af te spreken.

 

PostNL afhaallocaties, Waddeneilanden en België

De reguliere pakketpost van PostNL bezorgt voor ons de pakketten bestemd voor de afhaallocaties, Waddeneilanden en België.Deze pakkettenworden in speciale EPS-verpakkingen ingepakt met ijselementen die het pakket 24 uur op temperatuur houden. We kunnen via deze verzendmethode niet garanderen dat de producten ook diepgevroren bij u aankomen.

Pakketten bestemd voor afhaallocaties, Waddeneilanden en België worden op dinsdag ingepakt en  door PostNL aan het eind van de dag opgehaald. De pakketten worden dan normaal gesproken de dag erna afgeleverd. Als u kiest voor een afhaallocatie raden we u aan het pakket direct na aflevering bij de afhaallocatie op te halen. Er zijn 2000 afhaallocaties dus er is er altijd eentje bij u in de buurt. Kijk op de locatiekiezer voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Het pakket wordt niet in een koeling weggezet en alleen de verpakking zorgt dus voor de koeling. Onze ervaring leert dat de opslag van afhaallocaties vaak erg warm zijn en de kans is dan aanwezig dat uw producten sneller ontdooien.

Er kan gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs, deze kunt u het beste paraat hebben. Een afhaalbewijs is niet nodig, uw naam en postcode is genoeg. Als u via Track&Trace heeft gezien dat het pakket beschikbaar is op de afhaallocatie, dan is het in alle gevallen ook echt beschikbaar. Mocht een medewerker het niet kunnen vinden, vraagt u ook in zo'n geval naar de chef. Het komt soms voor dat een medewerker niet goed kijkt. Mocht er zich een probleem voordoen bij het afhalen van een pakket dient u direct contact op te nemen met Beef&Steak via: 0172-577147. Na 18:00 kunt u contact opnemen met PostNL pakketten via 0900-0570 met het verzoek om de afhaallocatie te bellen.

Wanneer u in België woont kunt u uiteraard ook gewoon bij ons bestellen. Wij verzenden 1 keer per week naar België, dat is op dinsdag. We verpakken uw pakket zorgvuldig in en doen er extra ijs bij om de grotere afstand goed te overbruggen. Uw pakket wordt normaal gesproken binnen 24 uur geleverd. Het kan voorkomen dat uw pakket er een dag langer over doet. De verpakking is hierop berekend, echter geven wij geen garantie op de temperatuur van het pakket bij aflevering.

Wij bieden deze verzendmethode aan op 1 dag in de week. Hieronder vindt u het afleverschema voor verzending via PostNL afhaallocaties, Waddeneilanden en België:

Verzending*                                       Bestellen vóór:

Dinsdag                                             Dinsdag 16:15 uur

*Aflevering vindt normaal plaats op de volgende dag.

  

Levering op een andere dag

U kunt tijdens de bestelprocedure er ook kiezen om uw pakket op een later tijdstip af te laten leveren. Zeker als u een etentje heeft gepland en u heeft niet voldoende koel- en/of vriesruimte is dit een handige optie. Hou wel rekening met ongeveer 24 uur tot 48 uur om uw producten te ontdooien. Voor producten tot 1,5 kilo kunt u rekening houden met 24 uur ontdooien in de koeling en voor zwaardere producten 24 tot 48 uur.

 
Afhalen bij Beef&Steak

Uw bestelling kan worden afgehaald in Ter Aar op werkdagen van 09:00 tot 17:30. Op zaterdag tussen 9:00 en 13:00 uur. De bestelling staat klaar als deze via de website is besteld. Ons afhaaladres is:

Stobbeweg 15
2461 EX
Ter Aar

U kunt ook kiezen voor een van onze shop-in-shops

Tuincentrum Osdorp

Osdorperweg 247

Amsterdam-Osdorp

Maandag tot en met zaterdag: 09:30 - 18:00

Zondag: 12:00 - 17:00

 

 

Duurzaamheid

Beef&Steak online slagerij maakt zich hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL, zij komen immers toch bij u in de buurt. Daarbij streven we naar minimaal gebruik van verpakkingen. Verzending via het PostNL Foodnetwerk is het beste voor het milieu. Het verpakkingsmateriaal en de ijselementen worden immers hergebruikt.

Retour- en teruggavebeleid  

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Dit geldt niet voor bederfelijke waar zoals vlees en vis. Retourneren is in dat geval niet mogelijk.

Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking retourneren.

Om gebruik te maken van dit recht en bij overige vragen omtrent de aflevering van uw pakket, kunt u contact met ons opnemen via info@beefensteak.nl of telefonisch via 0172-577147.


Het plannen van uw levering
We bevelen aan om te laten bezorgen minstens een dag voordat u het vlees wilt gebruiken (voor een etentje of een barbecue), of eerder als u het vlees in de vriezer wil bewaren.