•  
  Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Vleesspiezen kopen

Wilt u het lekkerste vlees om vleesspiezen te maken kopen? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment van Beef&Steak. Of u nu sjasliek wilt maken met heerlijke groenten en vlees of kiest voor een spies met de lekkerste saté, u bestelt het eenvoudig via onze webshop.

Het lekkerste vlees om vleesspiezen te maken kopen doet u bij Beef&Steak

Vleesspiezen zijn onmisbaar op elke barbecue. U kunt er eindeloos mee variëren. Dat maakt een vleesspies ook zo ontzettend veelzijdig. Het vlees dat het meest wordt gebruikt voor het maken van spiezen zijn:

U kunt ervoor kiezen om vlees te kopen voor het maken van vleesspiezen die alleen vlees bevatten, maar ook voor het maken van vleesspiezen gecombineerd met groenten. De keuze is volledig aan u!

Goed is ook écht goed

Doordat u het vlees voor uw vleesspiezen online kunt kopen, wilt u wel verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit. Dat begrijpen wij maar al te goed. Beef&Steak geeft u daarom 100% garantie. Hierdoor weet u zeker dat u vlees ontvangt. Toch niet tevreden over het ontvangen vlees? Dan geven wij u gewoon uw geld terug.

Plaats direct uw bestelling en profiteer van een snelle levering

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het maken van heerlijke vleesspiezen? Kies er dan voor om deze vleesspiezen te kopen bij Beef&Steak. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij direct aan de slag om uw bestelling te verzenden. Heeft u de bestelling voor 16:00 uur doorgegeven? Dan kunt u het vlees morgen al in huis verwachten! Mocht u vragen hebben over de verschillende soorten vlees of heeft u een vraag over het bestelproces? Bel ons dan via 0172-577 147.

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13873 beoordelingen.