Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Vleesspiezen kopen

Vleesspiezen kopen

Gemakkelijk online vleesspiezen kopen

Wilt u vleesspiezen kopen van hoogwaardige kwaliteit? Of wilt u vlees kopen, zodat u zelf vleesspiezen kunt maken? Bekijk dan het assortiment van Beef&Steak. Wilt u een sjasliek wilt maken met heerlijke groenten en vlees? Of kiest u voor een spies met de lekkerste varkenshaas saté? U bestelt het eenvoudig op onze website. 

Vleesspiezen kopen of zelf maken, het kan tegenwoordig allemaal

Vleesspiezen zijn haast onmisbaar op de barbecue. U kunt er eindeloos mee variëren, waardoor er altijd een combinatie tussen zit die bij iedereen in de smaak valt. De vleessoorten die het meest wordt gebruikt voor het maken van spiezen zijn:

Biefstuk Chorizo worsten Picanha

U kunt ervoor kiezen om vlees te kopen voor het maken van vleesspiezen die alleen vlees bevatten, maar ook voor het maken van vleesspiezen gecombineerd met groenten. De keuze is volledig aan u!

Verse vleesspiezen kopen die ook écht vers zijn

Doordat u het vlees voor uw vleesspiezen online kunt kopen, wilt u wel verzekerd zijn van de allerbeste kwaliteit. Beef&Steak geeft u daarom 100% versgarantie. Hierdoor weet u zeker dat u vers vlees ontvangt. Toch niet tevreden over het ontvangen vlees? Dan geven wij u gewoon uw geld terug.

Plaats direct uw bestelling en profiteer van een snelle levering

Wilt u zo snel mogelijk aan de slag met het maken van heerlijke vleesspiezen? Kies er dan voor om deze vleesspiezen te kopen bij Beef&Steak. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij direct aan de slag om uw bestelling te verzenden. Heeft u de bestelling voor 16.15 uur doorgegeven? Dan kunt u het vlees morgen al in huis verwachten! Mocht u vragen hebben over de verschillende soorten vlees of heeft u een vraag over het bestelproces? Bel ons dan via (0172) 577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Lamsspies-gekruid
Lamsvlees
ca. 200 gram
€ 11,99
Ierse-longhaas-spies
Iers Rundvlees
ca. 300 gram
€ 10,95
per pagina