Grill Tip

Wagyu Inside Skirt

Mooi gemarmerde Inside Skirt. Een van de meest smaakvolle stukken in ons assortiment.
Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 30,00 Incl. BTW
- +
€ 30,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 5219

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving
  • Mooi gemarmerd
  • Een van de meest smaakvolle stukken uit het assortiment
  • Van het Australische Wagyu rund

Wil je een van de meest smaakvolle stukken uit ons assortiment proberen? Ga dan voor de Wagyu Inside Skirt!

BEREIDEN VAN DE SKIRT

Mooi gemarmerde Inside Skirt van het Australische Wagyu rund. Beide kanten op hoog vuur grillen, even laten liggen en smullen maar.

HET WAGYU RUND

Wagyu vlees wordt vaak ook wel eens het ‘kaviaar onder het rundvlees’ genoemd door de vleesliefhebbers. Het vlees kent een rijke historie en is vrij exclusief. Het is afkomstig van het Japanse Wagyu rund, dat nu ook buiten Japan wordt gehouden. Hierdoor kunnen we het nu in Nederland ook eten. 

Bij BEEF&STEAK kun je een Wagyu Inside Skirt kopen. Ga voor dit mooi en smaakvolle gemarmerde stuk vlees en geniet van een van de meest smaakvolle stukken uit het assortiment. 

PitmasterX maakt ind e volgende video een heerlijke Steak Taco met de inside skirt:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Braadpan, Grill
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 11 item(s)

Werkelijk smullen met hoofdletter “S”
Ik heb er een rollade van gemaakte met prosciutto ham, pesto, pijnboompitten en spinazie en we hebben zelden zoiets lekkers gegeten. Op de bbq ca 1,5 uur op 105 C low and slow. Echte aanrader dus!!
product
Review by Flip de Goey / (Geplaatst op 12-12-2021)
Fenomenaal
Heerlijk, peper en zout. 2 min elke kant. 5 minuten liggen, en smullen maar. Fenomenaal
product
Review by Daan / (Geplaatst op 12-03-2019)
Short skirt
Mijn favoriet bij beef and steak. Marineren is een doodzonde. Dit vlees heeft van zichzelf een diepe, volle smaak waar wagyu bekend om staat!
product
Review by Bart Streefkerk / (Geplaatst op 20-02-2019)
wagyu inside skirt
echt een topper voor de bbq heerlijk mals stukje vlees,
we hadden 1300 gram we dachten krijgen we nooit op. (dus wel met mn vader en ik hehehe)
volgende x de vrouwen meer stokbrood en salade vooraf geven hahaha
product
Review by Henk / (Geplaatst op 22-06-2017)
Aangenaam verrast
Nachtje in een marinade met marsalawijn wijn, knoflook, peper, zout en rozemarijn. Gegrild op een monoliet (direct) en na 5 min rust gesneden en smullen maar. We aten taco's met allerlei vullingen. Maar ook zo heerlijk. Een aanrader
product
Review by Dennis / (Geplaatst op 06-06-2017)
Heerlijke smaak
Heerlijk stuk vlees! beetje peper en gerookt zeezout, 2 minuutjes per kant heet grillen. Nog even indirect laten liggen op c.a. 190 graden, Rusten en smullen!
product
Review by Reamon / (Geplaatst op 14-01-2017)
Heerlijk stuk vlees
Wat een lekker stuk vlees weer, even heel kort dichtschroeien op een gloeiend hete BBQ, even laten rusten en dan smullen maar, alleen wat zout en peper, meer heeft dit vlees niet nodig
product
Review by Johan van Triest / (Geplaatst op 29-10-2016)
Heerlijk stuk vlees voor op de BBQ.
Heerlijk stuk vlees voor op de BBQ. Eerst marineren (sojasaus, ui, olijfolie, limoensap, donkere basterdsuiker, rode peper en knoflook) en daarna aan beide kanten ongeveer 2,5 minuut op de BBQ. Zorg ervoor dat de BBQ ongeveer 150 graden is en je krijgt een heerlijk stuk mals vlees. Zeker niet langer, aangezien het vlees behoorlijk dun is. Aanrader!
product
Review by Floris de Weerd / (Geplaatst op 07-09-2016)
Helemaal top beef en steak.
Gisteren mijn bestelling opgehaald. Ik had in een vorig bezoek aan beef en steak op aanraden een inside skirt van het wagyu meegenomen. Ik ben een enorme fan van minder bekende stukken, zij zijn een uitdaging om te bereiden en kunnen je verrassen. Deze inside skirt van het wagyu stond inweer in mijn bestelling. Per kant 1,5 of 2 minuten op de grill peper en zout en goede olijfolie en klaar. Helemaal top beef en steak.
product
Review by Robin Hollebeek / (Geplaatst op 07-09-2016)
Wat is dit fantastisch lekker
Harde vet eraf, op kamertemperatuur, Weber heet gestookt en deze prachtlap 2min per kant. 5 minuutjes indirect leggen en rusten, vlees op de draad in repen en dan genieten. Wat is dit fantastisch lekker...
product
Review by Teun Beekmans / (Geplaatst op 07-09-2016)
Heerlijk intense smaak.
Heerlijk intense smaak. Kort gegrild op hoge temperatuur en even in de marinade laten rusten, prachtig resultaat. Helaas was ik wel teleurgesteld over de vacuüm verpakking die niet erg goed was en het vlees niet ten goede is gekomen.
product
Review by Roy Sanders / (Geplaatst op 07-09-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.