•  
  Kies zelf je leverdag
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in NL v.a. € 70,-
 •  
  Achteraf betalen (Klarna)

Werken bij Beef&Steak

Team Beef&Steak

MAGAZIJNMEDEWERKER (24-40 uur per week)

Word jij onderdeel van ons succes?

Beef&Steak is de grootste online slager van Nederland. Al ruim 12 jaar zijn wij voorloper als het gaat om de online verkoop van de mooiste en lekkerste vleesproducten van over de hele wereld. Op Kiyoh krijgen wij uit 17.500 beoordelingen maar liefst een 9.5 van onze klanten. En toch denken we dat het nog beter kan! Om onze leidende positie verder uit te breiden, zijn wij op zoek naar versterking in ons magazijn. Ben jij degene die ons team komt versterken?


Wat doe je als Magazijnmedewerker?

De belangrijkste taken voor de magazijnmedewerker is ervoor te zorgen dat dagelijks alle bestellingen netjes de deur uit gaan. Iedere dag zorg jij er samen met je team voor dat alles pakketten op tijd klaar staan om te worden opgehaald door de transporteur. De verpakkingen moeten dus klaar staan, de bestellingen moeten worden gecontroleerd en de juiste bestelling moet aan de juiste ontvanger verzonden worden. Nauwkeurig werken is dus heel erg belangrijk. Als alle pakketten klaar zijn, beginnen we met z'n allen aan de bestellingen voor de volgende dag of we gaan de voorraad weer aanvullen. Producten moeten dus worden uitgewogen, gesorteerd en weer op zijn plaats worden gezet zodat de orderpickers weer van start kunnen.

De magazijn mederwerker helpt ook mee om alles in en om het magazijn netjes te houden. Ook het buitenterrein dient er altijd verzorgd uit te zien omdat wij dagelijks ook klanten ontvangen die hun bestelling komen ophalen. Deze klanten moeten ook netjes te woord worden gestaan en worden geholpen. Een verzorgd uiterlijk en een net voorkomen hoort er dus ook bij. Het aanvullen van alle non-food stellingen is ook één van de taken die je als magazijnmedewerker hebt. Als je in het bezit bent van een heftruckrijbewijs is dat ook zeker meegenomen. Al met al dus een zeer afwisselende en uitdagende functie!

Wat vragen wij?
Iemand die graag de handjes uit de mouwen steekt
Uitstekende beheersing Nederlandse taal (Engels is een pré)
Een communicatief vaardige teamplayer
Affiniteit met koken en/of bbq-en is een pré
Nauwkeurig kunnen werken
Ook beschikbaar op zaterdag (in roulatie)

Wat bieden wij?
Marktconform salaris
Goede pensioenregeling
Ruimte om je eigen creativiteit te kunnen gebruiken
Veel uitdagingen in een turbulente markt
Flinke personeelskorting op ons assortiment

Lijkt het je wat?


Wij kijken er naar uit om je beter te leren kennen. Stuur je motivatiemail naar matthijs@beefensteak.nl of een Whatsapp naar 0172-577147. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature kun je ook bellen naar 0172-577147.

Soort dienstverband: 24-40 uur per week


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.