Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Hazenrug kopen

Hazenrug kopen

Een heerlijke hazenrug kopen

Als u een hazenrug wilt kopen dan bent u op zoek naar een bijzonder stukje kwaliteitsvlees. Vanwege verschillende jachtseizoenen in de gehele wereld is wild tegenwoordig het hele jaar door beschikbaar. Bij Beef&Steak kunt u dan ook een hazenrug kopen van een haas die echt in het wild geleefd heeft, en dat proeft u! De echte, diepe smaak van wild is niet na te bootsen, hoewel gekweekt wild meestal ook van prima kwaliteit is. Bij ons kunt u nu een heerlijke Argentijnse hazenrug kopen van maar liefst 600 gram. Dat wordt een etentje om uw vingers bij af te likken!

U wilt een hazenrug kopen? Beef&Steak biedt de beste kwaliteit aan voor een heerlijk diner!

Bij het kopen van wild bij Beef&Steak, zoals een hazenrug, kunt u ervan uitgaan dat u betaalt voor 100% haas, dus zonder toevoegingen. De hazenrug wordt direct na preparatie vacuüm getrokken om de vorm en de versheid te garanderen.

Hier vindt u na het kopen van uw Hazenrug heerlijke recepten

Na het kopen van uw hazenrug bent u natuurlijk nog niet klaar. Beef&Steak kan u ook helpen bij het bereiden van een heerlijk diner dankzij de recepten op onze website. Wat dacht u bijvoorbeeld van een goede hazenpeper of een hazenrug met pancetta? U kunt bij uw bestelling meteen lekkere marinades en kruiden kopen. En wilt u toch nog wat meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen met telefoonnummer (0172) 577 147.

... Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.