Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Reerug

Artikelnummer: 1836

Op voorraad





Het vlees van een ree kenmerkt zich door een subtiel samenspel van smaken en een fijne structuur. Deze hele reerug is een waar feest.
  • Niet tevreden, geld terug garantie
  • Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
  • Gratis verzending in NL v.a. €75,-
  • 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
De reerug bestaat uit 2 stukken entrecote (lende). Mooi en mager vlees met die typisch zachte smaak.
Bereiding

Ingrediënten:- 1 reerug- Zout en peper naar smaak- Boter- Verse kruiden zoals tijm en rozemarijn- Optioneel: knoflook, sjalotten, rode wijnBereidingswijze:1. Verwarm de oven voor op 200°C.2. Breng de reerug op kamertemperatuur en dep deze droog met keukenpapier.3. Snijd met een scherp mes het overtollige vet en eventuele vliesjes van de reerug.4. Bestrooi de reerug rondom royaal met zout en peper.5. Verhit een ovenbestendige pan op middelhoog vuur en smelt hierin een klontje boter.6. Leg de reerug met de vleeskant naar beneden in de pan en bak deze kort aan totdat hij mooi bruin is.7. Voeg eventueel knoflook, sjalotten en verse kruiden zoals tijm en rozemarijn toe aan de pan voor extra smaak.8. Zet de pan in de voorverwarmde oven en rooster de reerug. De exacte tijd in de oven is afhankelijk van de grootte van de reerug en je gewenste gaarheid. Over het algemeen kun je rekenen op 15-20 minuten voor een rosé resultaat.9. Gebruik eventueel een vleesthermometer om de kerntemperatuur te meten. Voor rosé is de kerntemperatuur ongeveer 52-54°C.10. Haal de reerug uit de oven en laat deze kort rusten onder losjes aluminiumfolie, dit zorgt ervoor dat de sappen zich gelijkmatig verdelen en het vlees nog malser wordt.11. Snijd de reerug in mooie plakken en serveer deze met je favoriete bijgerechten, zoals aardappelpuree, gegrilde groenten of een frisse salade.Voor een heerlijk mals en sappig stukje vlees kun je met zorgvuldig bereid wild en de juiste kooktijd genieten van een smaakvolle reerug. Eet smakelijk!

Meer Informatie
Herkomst Polen
Ingrediëntendeclaratie 100% ree
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Niet gerijpt
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Braadpan
Soort Wild
SKU 1836
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Reerug
loader
Bezig met laden...

check-circle U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

Vaak samen gekocht
Hertenrollade
Wild
ca. 1000 gram
€ 34,95
Reehaasjes
Wild
ca. 1000 gram
€ 84,99
eendenborstfilet-met-vel-barbarie
Gevogelte
ca. 325 gram
€ 9,79
wildzwijn-biefstuk
Wild
ca. 150 gram
€ 8,29
hertenpate-met-pedro-ximenez
Wild
€ 5,99
Wilde-duif
Gevogelte
€ 8,99
Gourmet-fazantfilet
ca. 250 gram
€ 12,95
Herten-rack
Wild
ca. 1300 gram
€ 71,49
Fazantpaté met Truffel
Gevogelte
€ 5,99
Hertenburger
€ 4,99
€ 2,50

Gerelateerde producten



blues-hog-barbecue-saus
Saus
€ 10,95
blues-hog-dry-rub
Rub
€ 10,95