•  
  Vandaag besteld, morgen in huis.
 •  
  Bel (0172) 577 147.
 •  
  Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
 •  
  Chat live met ons.

Wild kopen

Wild kopen

Mensen die wild vlees willen kopen moesten voorheen meestal snel zijn omdat het jachtseizoen waarin bijvoorbeeld herten, ganzen of wilde eenden mogen worden geschoten vaak maar kort duurde. Bij Beef&Steak hebben wij hier een oplossing voor door leveranciers uit meerdere landen te benaderen en hier een goede relatie mee op te bouwen. Omdat de jachtseizoenen in andere landen van elkaar verschillen kunt u daarom bij ons het hele jaar door wild bestellen. En dat kunt u nog online doen ook! Bekijk ons assortiment in onze online slagerij en selecteer de bijzondere stukken wild vlees die u wilt kopen.

Wild kopen bij Beef&Steak

U kunt in de periode van 15 oktober tot en met 31 december bij Beef&Steak terecht voor het kopen van wild vlees van eigen bodem. Tijdens deze periode is de jacht op de meeste diersoorten in Nederland namelijk legaal. Buiten die periode kunt u echter nog steeds wild bestellen in onze online slagerij dankzij ons samenwerkingsverband met de prestigieuze Van Leendert Groep. Een naam die bij liefhebbers van wild vlees wellicht bekend in de oren klinkt. Zij halen het meeste wild vlees dat u de rest van het jaar bij ons kunt kopen uit Duitsland. Polen, Hongarije en Tsjechië. De soorten wild die u bij ons online kunt bestellen variëren van gevogelte zoals eendenborstfilet, wilde fazant en roodpootpatrijs, tot karakteristiek wild zoals hertenrack en hazenrugfilet.

Attributen voor het bereiden van wild

Wild heeft een zeer kenmerkende en sterke smaak die vraagt om de juiste bereidingsmethode. Hiervoor kunt u verschillende attributen en accessoires bestellen in onze online webshop. Zo kunt u bij ons terecht voor zaken als basting kwasten, braaihout en draaispitten waarmee u wild vlees perfect gaar kunt krijgen. Ook deze kunt u online kopen, maar het is ook mogelijk om hiervoor langs te komen in onze winkel in Ter Aar.

Advies over wild vlees en het bereiden daarvan door onze klantenservice

Wild online bestellen is een ding, de bereiding is iets heel anders. Bij Beef&Steak kunnen wij u in beide gevallen van advies voorzien en dit doen we dan ook graag. Voor hulp bij het kopen van wild vlees of met betrekking tot de bereiding daarvan, kunt u dan ook contact opnemen met onze behulpzame klantenservice. Dat doet u door te bellen met telefoonnummer (0172) 577 147. Wij staan u graag te woord en we zorgen ervoor dat u straks een diner op tafel kunt zetten waar uw gasten hun vingers bij af zullen likken.

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.