Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Wild kopen

Wild kopen

Het beste wild kopen

Mensen die wild vlees willen kopen, moesten voorheen meestal snel zijn. Het jachtseizoen waarin bijvoorbeeld herten, ganzen of wilde eenden mogen worden geschoten, is namelijk vaak maar kort. Bij Beef&Steak is het altijd mogelijk om hoogwaardig wild vlees te kopen. We beschikken namelijk over een ruim netwerk aan leveranciers uit meerdere landen, waardoor u het hele jaar door wild vlees online kunt bestellen op onze website. Bekijk het assortiment in onze online slagerij en selecteer de bijzondere stukken wild vlees die u bij ons wilt kopen.

Bij ons kunt u het hele jaar door wild vlees kopen

U kunt in de periode van 15 oktober tot en met 31 december bij Beef&Steak terecht voor het kopen van wild vlees van eigen bodem. Tijdens deze periode is de jacht op de meeste diersoorten in Nederland namelijk legaal. Buiten die periode kunt u nog steeds wild vlees bestellen in onze online slagerij, dankzij ons samenwerkingsverband met de prestigieuze Van Leendert Groep. Een naam die bij liefhebbers van wild vlees wellicht bekend in de oren klinkt. Ze halen het meeste wild vlees dat u de rest van het jaar bij ons kunt kopen uit Duitsland, Polen, Hongarije en Tsjechië. De soorten wild die u bij ons online kunt bestellen, variëren van gevogelte zoals eendenborstfilet, wilde fazant en roodpootpatrijs, tot karakteristiek wild zoals hertenrack en hazenrugfilet.

De juiste bereiding van wild begint bij het bestellen van het juiste vlees

Wild heeft een zeer kenmerkende en sterke smaak, die alleen goed tot zijn recht komt bij een écht goed stuk vlees. Daarnaast vraagt wild vlees om de juiste bereidingsmethode. Bekijk daarom eens onze receptenpagina. Hier kunt u eenvoudig inspiratie opdoen voor de lekkerste recepten en heerlijkste bereidingen voor het wild vlees dat u bij ons online kunt bestellen.

Vragen over het online bestellen van het wild vlees?

Heeft u de lekkerste bereiding gevonden op onze receptenpagina? Dan hoeft u alleen het wild vlees nog te bestellen. Plaats het vlees in het winkelmandje en betaal met een van onze veilige betaalmethoden. Koopt u het wild vlees vóór 16.15 uur? Dan heeft u dit de volgende dag al in huis. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door gebruik te maken van onze online chatfunctie, maar u kunt ook bellen naar (0172) 577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Wilde-duif
Gevogelte
€ 8,99
Wilde-fazant
Gevogelte
ca. 700 gram
€ 13,95
wildzwijn-biefstuk
Wild
ca. 150 gram
€ 8,29
reebout-europees-wild
Wild
ca. 3200 gram
€ 95,99
Wildzwijn-poulet
Wild
ca. 500 gram
€ 16,99
Wildpoulet
Wild
ca. 500 gram
€ 15,99
Gourmet-fazantfilet
ca. 250 gram
€ 12,95
per pagina