Wildbijbel
Artikelnummer: 75780001Op voorraad
calcPageSize())"
/>
calcPageSize())"
class="non-bundle absolute inset-0 object-center w-full "
:class="{ 'cursor-pointer': !fullscreen, 'object-contain': fullscreen, 'object-cover': !fullscreen }"
:loading="active!==index ? 'lazy' : 'eager'"
:src="fullscreen ? image.full : image.img"
x-show.transition.opacity.duration.500ms="active===index"
/>
calcActive())">
€ 34,99
Heerlijke handleiding voor, met name, Nederlands wild. Inclusief een leuk hoofdstuk over wine-pairing.
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Over dit product
Peter Klosse is eigenaar van Hotel De Echoput in Apeldoorn en oprichter van de Academie voor Gastronomie. Smaak en proeven worden door Klosse benaderd als een echte wetenschap.
Peter Klosse is ook een wildkenner pur sang. Hij heeft al vele boeken geschreven over het gebruik van wildproducten in de moderne keuken.
Meer Informatie
Price | € 34,99 |
---|---|
SKU | 75780001 |
Reviews
Schrijf uw eigen review