- Beschrijving
-
De Ancenis kippen van het Label Rouge certificaat zijn langzaam groeiende kippen. Zij krijgen ruim de tijd, minimaal 81 dagen, om op het slachtgewicht te komen. Daarbij bestaat minimaal 75% van het voer uit granen.
- Recepten
-
-
Geroosterde kip met een Champignonvulling
Gevulde kip, low&slow bereidt. -
Gevulde kip met spruiten en aardappelen (glutenvrij)
Lekker Hollands, gezond potje. De kip kan uiteraard gevuld worden op eigen wijze. -
Angus Steak met romige Champignonsaus
Lekker smeuiig recept met Aberdeen Angus rundvlees. Sudderlappen, maar ook rumpsteak of schouderbiefstuk kan gebruikt worden. -
Jagermeister Kip
Lekker voorjaarsrecept met Hollandse Gildehoen en een Jagermeistersaus -
Beer Can Chicken
Een topper die je het hele jaar kunt bereiden!
-
- Extra informatie
-
Herkomst Frankrijk Ingrediëntendeclaratie 100% kalkoen Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Nee Gewicht ca. 1400 gram voedingswaarde Nee - Reviews
-
Schrijf uw eigen review