Livar Filetlapjes
Artikelnummer: 6220Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Magere Filetlapjes
Filetlapjes worden gesneden van de filet, oftewel de entrecote van het varken. De rug waar de filet in zit, wordt uitgebeend en het magere vlees met mooi spekrandje wordt in prachtige steaks geportioneerd.
Deze lapjes zijn ideaal om te marineren of te kruiden naar eigen smaak en passen goed bij de doordeweekse maaltijd.
Het vlees is wat magerder dan het procureurlapje. Deze lapjes worden speciaal voor ons door LIVAR zelf gesneden op gewicht en verpakt.
LIVAR varkens uit Limburg
Al jaren werken wij heel graag met dit prachtige vlees van eigen bodem. Door de jaren heen is het vlees alleen maar beter van kwaliteit geworden.
Door de enorme passie waarmee gewerkt wordt met dit topvarken, staat dit varkensvlees als een huis. Eerlijk, duurzaam en lekker. Wij zijn trots dat wij hiermee mogen werken.
Hoe bereid ik een filetlapje?
Het vlees van het LIVAR varken kun je prima naturel eten, het heeft veel smaak van zichzelf. Ook kan je dit marineren of kruiden naar eigen smaak.
Grill het filetlapje aan beide kanten goudbruin en laat op laag vuur doorgaren tot een kerntemperatuur van 67 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten en eet smakelijk!
LIVAR varkensvlees bestellen bij Beef&Steak
Wil je meer weten over het Livar varkensvlees dat wij verkopen? Of heb je nog vragen over onze service? Neem je dan vooral contact met ons op. Je kunt bellen naar 0172-577147; Je kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Voeding | Graangevoerd |
Soort | Livar Varkensvlees |
voedingswaarde | energie: 144kcal, vet: 5,9g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 22,7g |
SKU | 6220 |