- Beschrijving
-
Doorregen Procureurlapjes
Procureurlapjes worden gesneden van de nek, ofwel procureur. De nek wordt uitgebeend en het mooie vlees met een goede vetverhouding wordt in prachtige steaks geportioneerd. Deze lapjes zijn ideaal om te marineren of te kruiden naar eigen smaak en passen goed bij de doordeweekse maaltijd. Het vlees is wat vetter dan de ribkarbonade, echter wel smaakvoller. Deze lapjes worden speciaal voor ons door LIVAR zelf gesneden op gewicht en verpakt.
LIVAR varkens uit Limburg
Al jaren werken wij heel graag met dit prachtige vlees van eigen bodem. Door de jaren heen is het vlees alleen maar beter van kwaliteit geworden. Door de enorme passie waarmee gewerkt wordt met dit topvarken, staat dit varkensvlees als een huis. Eerlijk, duurzaam en lekker. Wij zijn trots dat wij hiermee mogen werken.
Hoe bereid ik een procureurlapje?
Het vlees van het LIVAR varken kun je prima naturel eten, het heeft veel smaak van zichzelf. Ook kunt u dit marineren of kruiden naar eigen smaak. Grill het procureurlapje aan beide kanten goudbruin en laat op laag vuur doorgaren tot een kerntemperatuur van 67 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten en eet smakelijk!
LIVAR varkensvlees bestellen bij Beef&Steak
Wilt u meer weten over het Livar varkensvlees dat wij verkopen? Of hebt u nog vragen over onze service? Neemt u dan vooral contact met ons op. U kunt bellen naar 0172-577147; U kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl
- Bereiding
-
Grill de steaks aan beide zijden goudbruin op hoog vuur. Laat vervolgens doorgaren op laag vuur tot een temperatuur van 67 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten alvorens te serveren.
- Recepten
-
-
Hawaï Schouderkarbonade
Frisse variatie met de Oerhollandse schouderkarbonade -
Oosterse Schouderkarbonade
Malse schouderkarbonade op Oosterse wijze -
Orientaalse varkensfiletlapjes
Smaakvolle filetlapjes van het Livar varken
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% varkensvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Grill voedingswaarde energie: 185kcal, vet: 12,0g, koolhydraten: 0g, eiwitten: 19,0g - Reviews
-
Schrijf uw eigen review