Livar Schnitzel Naturel
Artikelnummer: 6223Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Lekkere Schnitzels
De schnitzels van het Livar varken worden gemaakt van de fricandeau of ham. Het is mager vlees wat met de draad wordt gesneden.
Vervolgens worden de steaks ambachtelijk plat geslagen om zo de typische vom van de schnitzel te krijgen. Deze lapjes zijn ideaal om eventueel nog te voorzien van een kruidenkorst naar keuze en passen goed bij de doordeweekse maaltijd.
Deze lapjes worden speciaal voor ons door LIVAR zelf gesneden, geplet en op gewicht en verpakt.
LIVAR varkens uit Limburg
Al jaren werken wij heel graag met dit prachtige vlees van Hollandse bodem. Door de jaren heen is het vlees alleen maar beter van kwaliteit geworden.
Door de enorme passie waarmee gewerkt wordt met dit topvarken, staat dit varkensvlees als een huis. Eerlijk, duurzaam en lekker. Wij zijn trots dat wij hiermee mogen werken.
Hoe bereid ik een schnitzel?
Het vlees van het LIVAR varken kun je prima naturel eten, het heeft veel smaak van zichzelf. Ook kun je dit marineren of kruiden naar eigen smaak.
Grill de schnitzel aan beide kanten op hoog vuur, goudbruin tot een kerntemperatuur van 65 graden Celsius. Laat 5 minuten rusten en eet smakelijk!
LIVAR varkensvlees bestellen bij Beef&Steak
Wil je meer weten over het Livar varkensvlees dat wij verkopen? Of heb je nog vragen over onze service? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt bellen naar 0172-577147; Je kunt een e-mail sturen naar info@beefensteak.nl
Herkomst | Nederland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% varkensvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Voeding | Graangevoerd |
Soort | Livar Varkensvlees |
SKU | 6223 |