Miguel Vergara Beef Hammer
Artikelnummer: 4935Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Het is een langwerpig stuk vlees afkomstig van het schenkelgedeelte (onderste deel van de voor- en achterpoten van het dier) zonder het bot te verwijderen, omdat daar de sleutel ligt tot zijn heerlijke smaak.
De naam komt van het Italiaanse "osso buco", wat "hol bot" betekent. Het wordt in plakjes gesneden en is geen cilindrisch stuk, maar de dikte neemt af aan de onderkant en neemt toe aan de bovenkant.
Een zeer gelatineachtig stuk vlees, ideaal voor braadstukken, stoofschotels en het maken van fonds.
Grupo Miguel Vergara: Toewijding aan Excellence, Dierenwelzijn en Milieubewustzijn
Grupo Miguel Vergara, opgericht in 1960, heeft zijn basis in passie voor veeteelt en dierenwelzijn. Met 100% Spaanse productie en rigoureuze kwaliteitscontroles bieden ze premium vlees. Ze zijn gericht op uitmuntendheid in de gehele productieketen, waarbij ze het beste vlees ter wereld aanbieden met aandacht voor milieu en dierenwelzijn.
De toewijding aan innovatie en strenge controles waarborgen voedselveiligheid. Als eerste Spaanse exploitatie met gecertificeerde boerderijen voor dierenwelzijn, streven ze ook naar duurzaamheid door deelname aan milieu-initiatieven en het creëren van werkgelegenheid op het platteland.
Herkomst | Spanje |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Nat gerijpt |
Voeding | 300 Dagen graangevoerd |
Bereidingsmethode | Barbecue, Oven, Dutch Oven, Braadpan, Low & Slow, Indirect |
Soort | Angus Rundvlees |
SKU | 4935 |