- Beschrijving
-
Een heerlijke en kwalitatief hoogwaardige lamsbout uit Nieuw-Zeeland. Lamsbout is de favoriet van Bourgondische genieters. Lamsbout, ook wel 'leg of lamb', is het mooiste deel van de achterpoot. De lamsbout bevat weinig vet en is daarom ideaal om als geheel te bereiden. Door de combinatie van het mooiste vlees en het bot ontwikkelt zich de beste smaak. Beroemd in recepten met lamsbout is de combinatie met rozemarijn. In het Engels is de bereiding van lamsbout een typische 'roast' of braadstuk. Het bereiden van een roast is in veel landen een gebruik. In Nederland zijn we meer gewend om een portie per persoon te bereiden en niet een heel braadstuk. Als u dat nu eens probeert zult u ervaren dat een lamsbout als braadstuk voor een diner met 4 tot 6 personen een geweldige keuze is.
Bekijk het ruime aanbod van Beef&Steak en bestel vele verschillende soorten vlees meteen online . In ons aanbod vindt u onder andere gerijpt vlees, diverse speciale soorten vlees en snitten. Als u vandaag nog een bestelling plaatst, kunt u morgen al genieten van bijvoorbeeld een overheerlijke lamsbout. U kunt het vlees ook laten bezorgen bij een speciaal afhaalpunt. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Contact
Wilt u meer weten over ons vlees of wilt u bijvoorbeeld meer weten over de opslag of verzending van vlees? Neem dan meteen contact met ons op. Bel vrijblijvend naar 0172-577 147 of stuur een e-mail naar info@beefensteak.nl voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst! Bestel een heerlijke lamsbout online bij Beef&Steak.PitmasterX laat in onderstaande video zien hoe je van een lamsbout een heerlijke lamsroast maakt op de BBQ:
- Recepten
-
-
Lamsbout met rozemarijn en knoflook in rode wijnsaus
Smaakvol en simpel gerecht met een heerlijk sausje. -
Braai Sosaties
Traditionele spiesjes voor bij de braai uit Zuid-Afrika -
Lamsschouder met ansjovis en rozemarijn
De prachtige smaak van lam met een zout randje van ansjovis -
Lams achterschenkels met noten en cranberries
Smaakvol recept met heerlijk Lamsvlees en zoete cranberries
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nieuw-Zeeland Ingrediëntendeclaratie 100% lamsvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Niet van toepassing Bereidingsmethode Nee voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 5 item(s)
- Low & Slow
-
Lekker stuk vlees en mals van smaak.
Gemaakt op een kamado en low en slow.
Zeker een aanrader.product - Thijs
-
Geweldig stuk vlees klaar gemaakt op de Weber Spirit gemarineerd met knoflook en rozemarijn voor twaalf uur op kamertemperatuur laten komen en tegelijk ingesmeerd met olijfolie grof zeezout en vers gemalen zwarte peper. Indirect gegaard op 135 graden tot een kern van 65 graden. afgelakt met American Stockyard Southern Blues
product - Marlou
-
Heerlijk stuk vlees super mals en sappig. Klaar gemaakt met rozemarijn knoflook peper en zout. In de oven mooi ros
product - Toos peters
-
Prachtige lamsbout goed recept en een heerlijke smaak boterzacht vlees.
product - Benno Koolstra
-
Geserveerd tijdens het kerstdiner met mijn familie. Fantastisch stuk vlees supermals. In de oven gebraden op 120C en niet op 220! Doorgegaard tot kerntemperatuur 65-70C.
product
Schrijf uw eigen review