Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Picanha op de BBQ

Picanha op de BBQ

Bereid eens een overheerlijke Picanha op de BBQ! Krijgt u ook zo’n zin om de BBQ aan te steken met familie of vrienden en avonden lang te genieten van heerlijk vlees en goed gezelschap? Ga dan eens voor een Picanha van de BBQ. Dit stuk rundvlees is ook wel bekend als het staartstuk en wordt geroemd om de unieke smaak. U kunt hier zelfs morgen al van genieten!

Hoe gaat het bereiden van een Picanha op de BBQ precies in zijn werk?

Het lekker bereiden van een Picanha op de BBQ begint uiteraard met het beste vlees. Als u het vlees besteld bij Beef&Steak, weet u zeker dat u vlees van de hoogste kwaliteit ontvangt. Hoe? Door de 100% versgarantie. Zodra u de Picanha heeft ontvangen, bereidt u deze eerst voor door het vlees te kerven en te bestrooien met zout en peper. Daarna legt u deze op een BBQ met een temperatuur van rond de 165 graden Celsius totdat het vlees een kerntemperatuur heeft van ongeveer 55 graden Celsius. Daarna draait u het vlees om en laat u het nog ongeveer 5 minuten op de BBQ liggen.

Zo snijdt u de Picanha aan

Heeft de Picanha lang genoeg op de barbecue gelegen? Dan is het tijd om deze eraf te halen en op te dienen. Maar hoe snijdt u deze het best aan? Begin bij het dunste deel van de Picanha en snijdt in de richting waarin de vezels lopen. Snijd dunne plakken voor het lekkerste resultaat. De korst van de Picanha die op de barbecue is geweest bevat erg veel smaak, serveer deze daarom ook altijd mee.

Voor wie gaat u Picanha op de barbecue bereiden?

Wilt u Picanha op de barbecue bereiden voor uw hele vriendengroep of enkel voor uw gezin? Het maakt niet uit hoe groot de groep is, u bestelt bij ons precies hoeveel u nodig heeft. Bestelt u voor meer dan € 70,- aan vlees of andere producten? Dan betalen wij de verzendkosten voor u! Heeft u vragen? Dan neemt u contact met ons op via 0172-577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Wagyu-picanha
Wagyu Rundvlees
ca. 2000 gram
€ 239,95
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1600 gram
€ 67,29
KalfsPicanha
Kalfsvlees
ca. 800 gram
€ 24,89
ierse-picanha
Iers Rundvlees
ca. 1500 gram
€ 52,49
per pagina