- Beschrijving
-
De Australische Black Angus Brisket is een echt topproduct onder de briskets. Dit komt door een zeer rijke marmering en een onmiskenbare notige smaak. Deze brisket heeft behoorlijk wat internationale prijzen gewonnen op barbecuewedstrijden. Voor vele professionele BBQ-Teams het mooiste en beste stuk vlees om te bereiden.
Het Australische Black Angusrund is een hoornloos runderras. Het runderras wordt gekenmerkt door een fijne marmering van het vlees en een sappige, karakteristieke smaak.
Contact
awards: 4e plaats brisket op de BBQ Society Cookoff in Hoofddorp, 2017 door Sea Side Smokers 2e plaats brisket tijdens de KCBS wedstrijd 'Barbecue Bulls Championship Salzburg 2017' door WHITE SQUIRREL BBQ
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Pistmaster X laat u in deze video zien hoe u een brisket in 6 uur, Hot&Fast, kunt bereiden:
- Recepten
-
-
Brisket met gekarameliseerde ui en Merlot-saus (Kan in de Dutch Oven)
Heerlijk traditioneel gerecht met brisket. Hou rekening met een nachtje rusten van het vlees -
Texas-Style Brisket
Heerlijk recept voor een onvergetelijke Brisket. U kunt er ook nog voor kiezen de Brisket van tevoren te injecteren. -
Pitmasters Sweet Brisket
Brisket op z'n Amerikaans, lekker zoet en met een heerlijke BBQ-smaak. -
Boston Bean Brisket
Boston Bean Brisket Weer een heerlijk stukje vlees van jullie, de black angus brisket ! Deze keer op z'n Boston's ! -
Honey Brisket Burnt Ends
Brikset Burnt Ends, lekker zoet met honing
-
- Extra informatie
-
Herkomst Australië Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd Bereidingsmethode Nee voedingswaarde Nee - Reviews
-
Klantenreviews 2 item(s)
- Brisket
-
Fantastisch stuk vlees. Slechts weinig afsnijsels.
Bij 110 gr. Duurde het wel 16 uur voordat het 92 gr. Bereikt had.
Prachtig gelukt met 7 man niet alles kunnen verorberen.
Restanten verwerkt tot burned ends. Zalig.
product - 18 uur bereiden en in 15 minuten verdwenen
-
Vlees zag er na bezorging niet erg smakelijk uit (zijkanten grijs uitgeslagen) na enig googelen zag ik dat dat vaker voorkomt en geen effect heeft op de smaak en kwaliteit van het vlees. Harde stukken vet, vlies en grijze randjes weggesneden en vervolgens geinjecteerd met bruin bier en daarna een dagje in de koelkast met goede dry rub er op. Na 16 uur low & slow (107c) op de ugly drum smoker was deze whole packer van 7 kg flink gekrompen. Bij 85c intern van de bbq gehaald en paar uur laten rusten in de koelbox. Met 12 gasten was dit stukje vlees binnen 15 minuten he-le-maal verdwenen. Gelukkig was er ook nog een paar kg verse worst en een baconbomb.
product
Schrijf uw eigen review