BBQ Tip

Black Angus Whole Packer Brisket

Whole Packer Briskets om heerlijk te garen. Perfect voor wedstrijden, maar ook voor bij u thuis.

Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 86,95 Incl. BTW
- +
€ 86,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 5120

Beschikbaarheid: Op voorraad

Beschrijving

BLACK ANGUS WHOLE PACKER BRISKET

  • Perfect voor wedstrijden
  • Topproduct onder de briskets
  • Rijke marmering
  • Onmiskenbare notige smaak

Wil je het topproduct onder de briskets? Ga dan voor de Black Angus Whole Packer Brisket!

AUSTRALISCHE BLACK ANGUS BRISKET

De Australische Black Angus Brisket is een echt topproduct onder de briskets. Dit komt door een zeer rijke marmering en een onmiskenbare notige smaak. Deze brisket heeft behoorlijk wat internationale prijzen gewonnen op barbecuewedstrijden. Voor vele professionele BBQ-Teams het mooiste en beste stuk vlees om te bereiden.

AUSTRALISCHE BLACK ANGUS RUND

De Black Angus is het beroemdste runderras ter wereld. Dit hoornloze ras staat bekend om zijn sublieme vlees. Voor de melk worden deze koeien niet gehouden. Onze Australische Angus is 200 dagen met graan afgemest en dat zie je terug in de sublieme marmering. Australië is 185 keer zo groot als Nederland met 22 miljoen inwoners. De veestapel in Australië is groter dan het aantal inwoners, maar door de grootte van het land hebben de runderen er ontzettend veel vrije ruimte.

Bij BEEF&STEAK kun je een Black Angus Whole Packer Brisket kopen. Ga voor dit topproduct onder de briskets en geniet van de onmiskenbare, heerlijke notige smaak. 

Pistmaster X laat u in deze video zien hoe u een brisket in 6 uur, Hot&Fast, kunt bereiden:

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Nee
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode Nee
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Brisket
Fantastisch stuk vlees. Slechts weinig afsnijsels.
Bij 110 gr. Duurde het wel 16 uur voordat het 92 gr. Bereikt had.
Prachtig gelukt met 7 man niet alles kunnen verorberen.
Restanten verwerkt tot burned ends. Zalig.
product
Review by Jomoen / (Geplaatst op 26-06-2017)
18 uur bereiden en in 15 minuten verdwenen
Vlees zag er na bezorging niet erg smakelijk uit (zijkanten grijs uitgeslagen) na enig googelen zag ik dat dat vaker voorkomt en geen effect heeft op de smaak en kwaliteit van het vlees. Harde stukken vet, vlies en grijze randjes weggesneden en vervolgens geinjecteerd met bruin bier en daarna een dagje in de koelkast met goede dry rub er op. Na 16 uur low & slow (107c) op de ugly drum smoker was deze whole packer van 7 kg flink gekrompen. Bij 85c intern van de bbq gehaald en paar uur laten rusten in de koelbox. Met 12 gasten was dit stukje vlees binnen 15 minuten he-le-maal verdwenen. Gelukkig was er ook nog een paar kg verse worst en een baconbomb.
product
Review by Jelle / (Geplaatst op 18-01-2017)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.