Pulled Pork Ragout
Ingrediënten
Voor 4-5 personen:
500 gr pappardelle
500 gr pulled pork
5 dl Tomaten frito
5 dl water + 1 runder bouillon blok
3 sjalotjes
2 tn knoflook
4 bl laurier
3 takjes rozemarijn
1 glas rode wijn
3 stengels selderij
150 gr wortel
30 gr roomboter
Bereiding
1: Verzamel alle ingrediënten
2: Smelt de boter in een koekenpan en zet hier de gesneden sjalotjes in aan
3: Voeg nu de wortel en bleekselderij toe en bak kort mee, voeg als laatste de knoflook toe
4: Doe nu de laurier en rozemarijn erbij en schep het nog een paar keer om
5: Blus het geheel af met de rode wijn en kook in totdat de wijn helemaal is verdampt
6: Voeg nu de runderbouillon toe en laat deze ook helemaal verdampen
7: Voeg als laatste de tomato frito & pulled pork toe en meng het geheel goed met elkaar, breng eventueel nog verder op smaak met zout & peper. Houdt de ragout warm.
8: Breng voor de pappardelle water aan de kook en kook de pappardelle af naar gewenste gaarheid.
9: Meng de pappardelle met de ragout en garneer nog af met extra geraspte parmezaan, basilicum blaadjes en olijfolie. Eet smakelijk!