prev next

USA Grain-Fed Chuck Roast

Een groot stuk rundernek om zelf Pulled Beef mee te maken.
Herkomst: USA Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 20,00 Incl. BTW
Artikelnummer: 5185

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Beschrijving
  • Mooi groot stuk rundernek
  • Voor het maken van Pulled Beef
  • Uit de USA

Wil je heerlijke, spectaculaire pulled beef maken? Ga dan voor de USA Grain-Fed Chuck Roast!

CHUCK STEAK

Maak er de volgende keer een culinair feest van en zorg voor chuck steak, ook wel een halslap van een koe in het Nederlands. Hier maakt u zelf heerlijke pulled beef mee, wat in de volksmond ook wel mals draadjesvlees wordt genoemd. 

GENIETEN VAN EEN CHUCK STEAK OP Z'N NEDERLANDS

Hoewel je het qua naam niet zou verwachten, is chuck steak een gerecht dat behoorlijk Nederlands is. Al jaren geniet de Nederlander van het heerlijkste vlees bij de maaltijd. Het enige wat veranderd is, is de bereidingswijze. Steeds vaker wordt de halslap van de koe op de BBQ gelegd om vervolgens met of zonder brood op te eten. Ga voor heerlijk langzaam gegaard rundvlees en proef de fijne structuur van vlees dat wegsmelt op je tong. 

Bij BEEF&STEAK kun je een USA Grain-Fed Chuck Roast kopen. Ga voor dit mooie grote stuk rundernek en geniet van een spectaculaire, zelfgemaakte pulled beef. 

Recepten
Extra informatie
Herkomst USA
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Oven, Dutch Oven
voedingswaarde Nee
Reviews

Klantenreviews 2 item(s)

Gewoon een pracht van een steak!
Als dikke steak bereid, stuk voelde te goed om door te garen. En pakte super uit!
Doordat het flink wat griltijd nodig had om op de gewenste binnentemp te komen zat er een machtige gril/rooksmaak in.
Mals, en lekker vet stuk vlees.
Boven verwachting en zeker voor herhaling vatbaar!
product
Review by Alwin / (Geplaatst op 05-07-2017)
Zeer malse pulled pork
Gisteren deze chuck roast omgetoverd tot malse berg pulled beef. Geinjecteerd met speciaalbier en een goede rub (zout, peper, chiliflakes, knoflookpoeder, mosterdzaad, venkelzaad) aangebracht. Daarna gerookt op de ugly drum smoker met een mix van hickory en cherry hout. Na een uur of 4 op ca 110 celsius was de bark prachtig (interne temp was toen al 82c). Daarna volgens recept van The Wolfepit doorgegaard tot het vlees zonder weerstand uit elkaar te pullen was. Zie: (https://youtu.be/jrWZ74mOTTA)
product
Review by Jelle / (Geplaatst op 22-09-2016)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.