Varkenshaas in Portsaus

Varkenshaas in Portsaus

Dit recept is opgesteld door een professionele chef en wordt je aangeboden door BEEF&STEAK. Je kunt, indien gewenst, de producten eenvoudig bestellen via onderstaande links / overzicht onderaan.

Malse varkenshaas met een lekker pittig sausje.

Ingrediënten



Extra benodigdheden:

Bereiding

Zo bereid je dit recept!


  • 1. Plet de peperkorrels en voeg hierbij de knoflook en het zout.
  • 2. Meng alles goeddoor elkaar en rub de varkenshaas hiermee in.
  • 3. Verwarm een koekenpan voor op middelhoog vuur.
  • 4. Bak de varkenshaas zo'n 4 minuten per kant vuur iets lager zetten (Baktijd ligt aan hoe rosé je de varkenshaas wil eten)
  • 5. Vlees uit de pan en op een bord afdekken met aluminiumfolie en laten rusten.
  • 6. Voeg de bouillon en de port toe. Regelmatig even roeren en flink laten inkoken (moet stroperig worden) gedurende 3 tot 5 minuten.
  • 7. Besprenkel de varkenshaas met de jus en de verse tijm.