Entrecôte braadstuk met korst van knoflook en tuinkruiden

Entrecôte braadstuk met korst van knoflook en tuinkruiden

Als u écht eens wilt uitpakken op culinaire gebied, kiest u voor een entrecote braadstuk. Probeer eens de variant met knoflook en tuinkruiden en geniet van mix van smaken die perfect bij elkaar aansluiten. Beef&Steak heeft zowel het sappigste vlees als de het beste recept om van uw braadstuk een succes te maken.

Met een perfect braadstuk trakteert u de smaakpapillen

Vlees is er in verschillende soorten en varianten. Bent u echter een fijnproever en gaat u voor het ultieme genot? Dan is ons recept van entrecote braadstuk met een korst van knoflook en tuinkruiden echt iets voor u. Stap voor stap wordt er in ons recept duidelijk uitgelegd op welke manier het vlees klaargemaakt moet worden en welke ingrediënten u daarvoor nodig heeft. Laat de geur van het heerlijke braadstuk langzaam bij u binnenkomen en geniet zelfs voor de maaltijd al maximaal van het smaakvolle vlees.

Het lekkerste vlees bij de beste recepten

Kies voor de lekkerste smaken

Ingrediënten

Ingrediënten:
(Voor 10 personen)
4 teentjes knoflook
8 verse salie bladeren
2 lepels verse thijm
2 lepels olijfolie 
2 tot 4 theelepels zout
1 lepel zwarte peper (gemalen)
2 Entrecote braadstukken van 1000 gram. In dit recept gebruiken wij de Uruguayaans Grain-fed entrecote

Bereiding

Bereidingswijze:
1) Maal de knoflook fijn in een keukenmachine
2) Voeg de salie bladen, thijm, zout, peper en olijfolie toe aan de knoflook en maal dit tot een pasta
3) Dep het vlees droog met keukenpapier
4) Rub het vlees in met de gemaakte pasta
5) dek de braadstuk af en laad de rub 3 uur intrekken
6) verwarm de oven op 190 graden
7) plaats het braadstuk met de vetlaag omhoog in de braadslee
8) rooster het braadstuk 15 minuten
9) zet vervolgens op 160 graden nog 60 minuten
10)laat het braadstuk 10 minuten afgesloten met aluminium rusten
11) Serveer het braadstuk in plakjes