•  
    Kies zelf je leverdag
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

In rode wijn gemarineerde hertenbiefstuk

Fijne smakencombinatie met hert. Hou rekening met een halve dag marineren in de koelkast

In rode wijn gemarineerde hertenbiefstuk

Bereidingstijd: 25 minuten

Ingredienten

Ingrediënten: (voor 8 personen)

 

8 stuks hertenbiefstuk

480 ml extra Virgin olijf olie

240 ml soja saus

160 ml rode wijn azijn

180 ml vers geperst citroensap

180 ml Worcester saus

2½ teentjes knoflook gepeld en geplet

15 gram vers gesneden peterselie

30 gram droge mosterd

15 gram zeezout en meer indien gewenst

10 gram vers gemalen zwarte peper en meer indien gewenst

Bereiding

Bereidingswijze

  1. Neem een grote schaal
  2. Meng hierin alle ingrediënten (behalve de steaks)
  3. Voeg na het mengen de steaks toe en afdekken met plastic folie
  4. Gedurende 8 tot 12 uur in de ijskast zetten
  5. Verwarm een grillpan
  6. Haal de steak uit de marinade
  7. Naar smaak zout en peper toevoegen
  8. Bak de steaks medium in 4 tot 5 minuten wel een keer per zijde draaien
  9. Daarna 5 minuten op een bord afdekken met aluminium folie laten rusten

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.