•  
    Vandaag besteld, dinsdagavond geleverd.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.

Ossenhaas met gorgonzola

Een mooie combinatie voor een verrassend etentje.

Ossenhaas met gorgonzola

Bereidingstijd: 40 minuten

Ingredienten

4 porties
    Ingrediënten
750 g Wortelen
  iets Zout
600 g Ossenhaas
2 EL Olijfolie
  iets Peper
250 g Slagroom
100 g Gorgonzola
20 g Boter / margarine
1 / 2 Takje Peterselie

Bereiding

Schil de wortelen. Grondig wassen onder stromend koud water. Kook de wortelen in kokend gezouten water gedurende 10-15 minuten. Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd in plakjes. Fillet plakjes een beetje pletten. Verhit de olie in een koekenpan. Filets te bakken in porties aan beide kanten 3-5 minuten. Op smaak maken met zout en peper. Deglaceren met slagroom. Kaas in blokjes en samen met de room laten smelten. Gorgonzola saus met zout en peper op smaak brengen. Wortel goed laten uitlekken. Verhit vet in een pan. Wortelen de  pan in. Peterselie hakken en bewaar enkele bladeren voor de garnering. Schijfjes ossenhaas serveren met wortelen en wat saus op warme borden. Indien gewenst, garneer met peterselie.

Bestel ossehaas en laat het bezorgen

Rating: 9.2, gebaseerd op 13921 beoordelingen.