Rib eye steak met tomatentapenade

Rib eye steak met tomatentapenade

Creëer een smaakvolle sensatie met ons recept voor Rib-eye Steak met tomatentapenade. Ervaar de perfecte combinatie van sappige rib-eye steak en een rijke, huisgemaakte tomatentapenade. Met eenvoudige stappen breng je deze heerlijke smaakexplosie naar je eigen keuken. Laat je smaakpapillen genieten van de harmonie tussen het sappige vlees en de intense smaken van de tomatentapenade voor een culinaire ervaring die indruk maakt.

Ingrediënten


  • 4 Rib eye steaks van 200 gram
  • 2 eetlepels peper uit de molen
  • 8 cherrytomaatjes
  • 10 olijven zonder pit
  • verse basilicum
  • 2 eetlepels geraspte parmezaanse kaas
  • olijfolie
  • Bereiding


    1. Halveer de tomaten en snij de basilicum fijn.

    2. Pureer de olijven in een keukenmachine.

    3. Meng de ingredienten voor de tapenade en voeg wat olijfolie toe.

    4. Strooi wat peper over de steaks.

    5. Grill de steaks op een grillplaat of op de barbecue tot medium (55 graden kerntemperatuur), een keer draaien.

    6. Serveer de steaks met een beetje tapenade erop.