Reebiefstuk
Artikelnummer: 1810Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
REEBIEFSTUK
- Lekkere biefstukjes met een goede bite
- Prachtig stukje reevlees
- De bite van écht wild
- Met een fluwelen smaak
Wil je een heerlijk stukje reeproberen? Ga dan voor de Reebiefstuk!
WILD EN FLUWEEL
Een prachtig stukje ree? Dan ben je bij Beef&Steak aan het goede adres. Het reevlees staat bekend om de mooie smaak en boterzachte structuur. De reebiefstuk heeft absoluut de bite van ècht wild, maar ook een fluwelen smaak. Dit vlees is uitermate geschikt voor op de BBQ of voor gebruik in huiselijke kring.
AFKOMST VAN HET HERT
Ree wordt vanuit diverse landen geimporteerd. Hier hebben de reeën een vrij en natuurlijk leven gehad. Zin in lekkere wilde biefstuk? Schroom dan niet en bestel deze prachtige biefstuk vandaag nog.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijk Reebiefstuk kopen. Ga voor dit heerlijke stukje ree en geniet van deze delicatesse.
Ingrediënten: - 2 reebiefstukken - Zout en peper naar smaak - Roomboter - Verse tijm en knoflook (optioneel) Bereidingswijze: 1. Haal de reebiefstukken ten minste 30 minuten voor het koken uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen. Dep de biefstukken droog met keukenpapier. 2. Bestrooi de reebiefstukken royaal met zout en peper en druk dit lichtjes aan in het vlees. 3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een klontje roomboter toe. 4. Leg de reebiefstukken in de hete pan. Bak de biefstukken ongeveer 3-4 minuten aan elke kant voor een medium-rare resultaat. De exacte tijd kan variëren afhankelijk van de dikte van de biefstukken. 5. Voor extra smaak kun je verse tijm en knoflook toevoegen aan de pan en de biefstukken er af en toe mee bedruipen. 6. Gebruik een vleesthermometer om de kerntemperatuur te meten. Voor een medium-rare reebiefstuk is de kerntemperatuur ongeveer 54-57°C. 7. Haal de biefstukken uit de pan en laat ze enkele minuten rusten op een bord. Bedek ze losjes met aluminiumfolie om de sappen te laten inklinken en het vlees nog malser te maken. 8. Snijd de reebiefstukken in plakken en serveer ze met je favoriete bijgerechten, zoals aardappelpuree, geroosterde groenten of een frisse salade. Het is belangrijk om reebiefstukken niet te lang te bakken, omdat ze snel taai kunnen worden. Met de juiste bereiding kun je genieten van sappige en malse reebiefstuk met een heerlijke smaak. Geniet van je maaltijd!
Herkomst | Europa |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% ree |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Niet gerijpt |
Bereidingsmethode | Barbecue, Hot & Fast |
Soort | Wild |
SKU | 1810 |