Gemarineerde Beef Steaks

Gemarineerde Beef Steaks
Mager vlees heeft vaak wat weinig smaak. Dit is een smaakvol recept om je biefstuk nóg lekkerder te maken

Ingrediënten

Ingrediënten
1 kilo Biefstuk
10 Peperkorrels 1
1/4 theelepel Peper
2 theelepels Worcetershire saus
2 Laurierbladeren
Ghee 4 tl (geklaarde boter)
Zout en peper naar smaak

Bereiding

Bereidingswijze
1.Dep het vlees droog, snij in middelgrote stukken en plet vervolgens elk stuk vlees.
2. Marineer het vlees met de saus, peper en zout.
3.Vervolgens de peperkorrels, laurier en olie-en laat een nacht marineren.
4.Verhit de olie in een koekenpan en bak de stukken vlees aan beide zijden.
5.Bak op een laag vuur tot het vlees gaar is.
6.Serveer heet.