URUGUAYAANSE CHUCK EYE STEAK
- Zachte steak van de onderrib
- Betere marmering door graanvoeding
- Het broertje van de rib eye
- Van het Uruguayaanse grain-fed rund
Wil je een prachtige steak op tafel zetten? Ga dan voor de Uruguayaanse Chuck Eye Steak!
BROERTJE VAN DE RIB EYE
De Uruguayaanse Grain-Fed Chuck Eye, het broertje van de rib eye. De chuck eye komt uit de eerste rib eye van de nek van het rund. Een verschil tussen de rib eye en de chuck eye zit in het vetgehalte. Deze is groter bij de chuck eye en dit zorgt deels voor de smaak. De chuck eye is zeer goed van smaak en is bovendien heerlijk mals. Dit runderras uit Uruguay is graangevoerd. Graanvoeding zorgt voor een betere marmering, oftwel een hoger gehalte van intramusculair vet. Dit zorgt ervoor dat de vetdeeltjes tussen het spierweefsel beter tot uiting komen. Hierdoor proeft u de ultieme smaak van de chuck eye.
ONS URUGUAYAANS RUNDVLEES
Ons Uruguyaans rundvlees komt van Hereford en Angus runderen, échte vleesrassen. Naast het afmesten worden de dieren de laatste 120 dagen op een uitgebalanceerd dieet gezet van plantaardige eiwitten. Tijdens deze 120 dagen worden de dieren zeer nauwkeurig in de gaten gehouden door voedingsspecialisten. Zij houden de groei en gezondheid van de dieren goed in de gaten en zorgen ervoor dat het de dieren aan niets ontbreekt.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Uruguayaanse Chuck Eye Steak kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle steak en geniet van deze delicatesse van de het Uruguayaanse rund.