Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Staartstuk op de BBQ

Staartstuk op de BBQ

Met staartstuk op de BBQ kiest u voor een heerlijk mals en veelzijdig stuk vlees. Bent u op zoek naar een puur stuk vlees? Beef &Steak heeft precies de smakelijke verwenning die past bij uw gelegenheid en bereidingswijze. Zo krijgt u altijd het lekkerste stukje vlees voorgeschoteld.

Met een staartstuk op de BBQ zit u gegarandeerd gebakken

Een staartstuk, ook wel een Picanha genoemd, is een heerlijk stuk rundvlees dat vooral op de BBQ dat zijn recht komt. Volg de juiste bereidingsinstructies en krijg er een heerlijke smaaksensatie voor terug. Doordat het vlees mals, smaakvol en betaalbaar is, is het een geschikt voor iedere situatie. De vetlaag rond het staartstuk, zorgt op de BBQ voor een perfecte bereidingswijze en goede garing. Is het vlees klaar om gegeten te worden, dan maakt u het af met een heerlijke chimichurri.

Pak uit met een staartstuk op de barbecue

Bij ons vindt u het staartstuk van een kalf, varken en natuurlijk rund dat op de barbecue verandert in een perfecte smaaksensatie. Dankzij de mooie vetkap van het vlees, kunt u rekenen op de ideale garing. Gaat u de volgende keer voor een staartstuk op de barbecue? Dan weet u zeker dat u kiest voor een lekker stuk vlees.

Bestel uw staartstuk voor op de barbecue eenvoudig online

Koopt u vandaag nog uw lekkerste stukje vlees via onze webshop? Dan heeft u het morgen al in huis. Nodig wat vrienden, familie of collega’s uit en geniet van een lekker en puur product. Strooi er wat zout en peper over en het geniet kan beginnen! Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op het nummer 0172-577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Wagyu-picanha
Wagyu Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 203,95
usa-picanha
Black Angus Rundvlees
ca. 1600 gram
€ 95,95
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1600 gram
€ 67,29
KalfsPicanha
Kalfsvlees
ca. 700 gram
€ 21,79
per pagina