Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Staartstuk recept

Staartstuk recept

Als u op zoek bent naar het lekkerste staartstuk recept, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij van Beef&Steak geven u graag inspiratie voor het bereiden van een staarstuk op de meest lekkere manier.

Dit is ons favoriete staartstuk recept

Een staartstuk is misschien beter bekend als de Picanha. Dit stuk vlees zit aan het einde van de lende van het rund, net waar de staart begint, en heeft een driehoekige vorm. Doordat deze spier continu in beweging is, barst deze van smaak en dat proeft u telkens weer. Graag delen wij ons favoriete staartstuk recept: staartstuk met roze pepperkorrelrub! Het maken van dit staartstuk recept is erg eenvoudig als u de stappen volgt. Bij het bereiden van het staartstuk is het belangrijk dat u let op de kerntemperatuur van het vlees. Deze behoort zo’n 50 à 55 graden Celsius te zijn.

Bestel de beste staartstuk gewoon vanuit uw luie stoel!

Zelfs voor vlees van de allerhoogste kwaliteit hoeft u tegenwoordig niet meer de deur uit. Bij Beef&Steak bestelt u allerlei vleessoorten eenvoudig via de webshop. Wij garanderen u dat het vlees op de door u gewenste datum, op zijn allerbest, bij u wordt bezorgd. Is de gewenste datum morgen? Bestel dan vandaag nog voor 16:00 uur. Wij gaan dan direct aan de slag om het staartstuk voor uw recept morgen te leveren.

Nog meer inspiratie nodig? Bel ons!

Wilt u graag meer weten over het bereiden van een staartstuk of wilt u graag een recept met ons delen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0172-577 147.

... Lees meer
Sorteer
Foto-tabel
sort-descending
Uruguayaanse-picanha
Angus Rundvlees
ca. 1700 gram
€ 71,49
KalfsPicanha
Kalfsvlees
ca. 1100 gram
€ 34,19
ierse-picanha
Iers Rundvlees
ca. 1500 gram
€ 52,49
per pagina