Dry Aged Cote de Boeuf
Artikelnummer: 2302Op voorraad
- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, dezelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €75,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
Dieprode côte de boeuf. Door het Dry-agen een zeer volle, mooie smaak. Een feest voor iedere BBQ.
Deze côte de boeuf worden gesneden van het van Franse origine vleesrund Blonde d'Aquitaine. Het vlees heeft al veel smaak van zichzelf en door het droog rijpen wordt deze smaak alleen maar mooie en intenser.
Het zijn steaks van 4-5 centimeter dikte, dus perfect voor op de BBQ of in de oven.
Contact
Voor vragen of extra informatie kun je ons bereiken via de chatfunctie. Je kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen je graag!
Laat de steak op kamertemperatuur komen. Kruid vervolgens naar eigen smaak. Grill de steak op hoog vuur gedurende 5-8 minuten per kant tot een kerntemperatuur van ongeveer 52-54 graden. Laat vervolgens 10 minuten (afgedekt) rusten tot deze is doorgegaard tot ongeveer 55-57 graden (Medium-Rare) of 57-60 graden (Medium).
Herkomst | België |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | 21 Dagen Dry Aged |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 2302 |