- Beschrijving
-
De rib eye kenmerkt zich door de mooie vetstructuren door het vlees heen. Het rijpingsproces zorgt voor nog malser vlees met een nog mooiere en diepere smaak.
De Ierse runderen lopen bijna het hele jaar buiten in het prachtige Ierse, glooiende landschap. Ze eten vrijwel het hele jaar het gras wat er groeit. In de koude wintermaanden worden ze binnen gehouden en krijgen wat extra krachtvoer om ze de winter door te laten komen.
- Recepten
-
-
Rib eye steaks met chili boter en eigengemaakte friet
Lekker gekruide steak met huisgemaakte frites. De kruidenboter is lekker pittig! -
Limoen-knoflook Rib Eyes
Frisse variatie met een runder rib eye steak. -
Dry Aged rib eye steak met mierikswortel Gremolata
Lekker fris recept met dry aged rib eye steaks.
-
- Extra informatie
-
Herkomst Ierland Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees Allergie Allergenenvrij, Glutenvrij, Lactosevrij, MSG-vrij, Notenvrij Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Nee voedingswaarde Nee - Reviews