- Beschrijving
-
Super heerlijke kalfswangen. De kalfswang is de kauwspier van het kalf. Het vlees is zachter dan bij het rund. De zachtheid van het vlees komt door de leeftijd van het kalf. Hoe jonger het dier, hoe zachter het vlees. Het vlees bevat weinig vet. Desondanks hebben de kalfswangen een unieke en vooral mooie smaak. De kalfswang is een prachtig stuk vlees om te bereiden in de keuken. Na bereiding met veel liefde is dit dan ook een perfect stuk vlees om aan uw gasten voor te schotelen.
Contact
Voor vragen of voor extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonnummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!Pitmaster X doet het even voor:
- Recepten
-
-
Pasta met heerlijk stoofvlees
Naar een recept van Jamie Oliver. Een simpel en goedkoop recept om alle monden aan tafel goed te vullen. -
Kalfswangen met Spaanse kaaspuree
Heerlijk recept met zachte kalfswangetjes
-
- Extra informatie
-
Herkomst Nederland Ingrediëntendeclaratie 100% kalfsvlees Allergie Nee Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC Rijping Niet gerijpt Manier van afmesten Grasgevoerd Bereidingsmethode Oven, Dutch Oven, Braadpan - Reviews
-
Klantenreviews 4 item(s)
- Prachtig stukje vlees
-
Supermals en heel sappig. Heel mooi stukje vlees voor wie niet bang is voor lange bereidingen en een klein randje vet. Sous vide bereid (80 graden, 6 uur) daarna terug gekoeld naar 40 graden en tenslotte 10 minuten in een Big Green Egg op 200 graden met een handje eikenhout. Waarschijnlijk komt dit vlees het beste tot zijn recht in kleine porties in verfijnde gerechten, maar een beetje Bourgondiër waardeert het ook in grotere porties met een rijke saus...
product - Laila van Laarhoven
-
Misschien had ik er naar aanleiding van de reviews teveel van verwacht maar ik vond het nogal een gedoe! Er zit erg veel vet omheen en dat probeerde ik eraf te krijgen. Dan houd je dus maar weinig vlees over! Ik bestel het dus niet meer!
product - Anja Hoffman
-
"Nog nooit eerder zulk fantastisch zacht vlees gegeten. Een horecawaardig recept is te vinden op www.24Kitchen.nl en dan onder de naam ""kalfskoontjes"" van meesterkok Angelique Schmeinck. Het gehele diner is veel werk maar te doen. Wil je alleen de kalfskonen met de jus dan zou ik aanraden om zeker dit heerlijke vlees met deze kwaliteit bij Beef & Steak te bestellen. Succes!!"
product - Ton Jansen
-
Snelle levering. Vlees super zacht en smelt op de tong. Bereid volgens onderstaand recept:http://www.gazetvanturnhout.be/cultuur/culinair/ellen-a-paul/9502-stoofpot-van-kalfswang
product
Schrijf uw eigen review