Aberdeen Angus Flank Steak
Artikelnummer: 4820Niet op voorraad

- Niet tevreden, geld terug garantie
- Voor 11:00 besteld, zelfde avond in huis
- Gratis verzending in NL v.a. €89,-
- 9,3 o.b.v. 19.485 beoordelingen
- De echte Bavette de Flanchet
- Zeer smakelijk stuk rundvlees
- Heerlijk mals stuk vlees
- Van de Aberdeen Angus
Wil je een echte Bavette de Flanchet op tafel zetten? Ga dan voor de Aberdeen Angus Flank Steak!
HEERLIJK MALS STUK VLEES
De Bavette de Flanchet is een smakelijk stuk rundvlees die je niet snel tegen zult komen. Van het juiste ras, zoals deze Aberdeen Angus, is het een heerlijk mals stuk vlees.
Bavette de Flanchet komt uit de flank en heet bij BEEF&STEAK vinkenlap. Het is vlees met een lange draad, dus let op met aansnijden; dwars op de draad. Hierna kun je genieten van een steak met echte smaken!
DE ABERDEEN ANGUS
Deze Bavette komt van het Aberdeen Angusras. Dit is zeer fijndradig vlees en heeft een sappige karakteristieke smaak. Dit mooie ras is rijk aan vetten. Hierdoor blijft het vlees goed op smaak.
De Aberdeen Angus is in veel opzichten te vergelijken met het Wagyu rund. Alleen bevat het Wagyu rund nog meer marmering.
Bij BEEF&STEAK kun je een heerlijke Aberdeen Angus Flank Steak kopen. Ga voor deze heerlijke, smaakvolle flank steak en geniet van deze ware Bavette de Flanchet.
Een klassiek gerecht uit de Amerikaanse keuken is de "Philly Cheese Steak". Bekijk hierboven hoe je deze maakt met een Flank steak
Dit gerecht is ook heerlijk met bijvoorbeeld Hollandse biefstuk, Botswana Picanha of een Australische Flat Iron steak.
Herkomst | Schotland |
---|---|
Ingrediëntendeclaratie | 100% rundvlees |
Opslagconditie | Diepvriesproduct ≤ -18ºC |
Rijping | Dry aged (21 dagen) |
Voeding | Grasgevoerd |
Soort | Rundvlees |
SKU | 4820 |
Lekker recept is om er een rolletje van te maken met bladspinazie, pijnboompitten en zon gedroogde tomaatjes.