•  
    Vandaag besteld, morgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
BBQ Tip
Flank Rundvlees

Aberdeen Angus Flank Steak

De flank steak, of zoals de Fransen zeggen: Bavette de Flanchet
Herkomst: Schotland Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC
€ 6,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 4820

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Vandaag voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

De bavette de flanchet is een smakelijk stuk rundvlees die u niet snel tegen zult komen. Van het juiste ras, zoals deze Aberdeen Angus, is het een heerlijk mals stuk vlees. Bavette de Flanchet komt uit de flank en heet bij Beef&Steak vinkenlap. Het is vlees met een lange draad, dus let op met aansnijden; dwars op de draad. Hierna kunt u genieten van een steak met echte smaken!

Deze Bavette komt van het Aberdeen Angusras. Dit is zeer fijndradig vlees en heeft een sappige karakteristieke smaak. Dit mooie ras is rijk aan vetten. Hierdoor blijft het vlees goed op smaak. De Aberdeen Angus is in veel opzichten te vergelijken aan het Wagyurund. Alleen bevat het Wagyurund nog meer marmering.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Een klassiek gerecht uit de Amerikaanse keuken is de "Philly Cheese Steak". Bekijk hier hoe u deze maakt met een Flank steak:

Dit gerecht is ook heerlijk met bijvoorbeeld Hollandse biefstuk, Botswana Picanha of een Australische Flat Iron steak.

Recepten
Extra informatie
Herkomst Schotland
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Geschikt voor Nee
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten Grasgevoerd
Bereidingsmethode barbecue
Beoordelen

Klantenreviews 5 item(s)

Vlees zoals vlees hoort te zijn
Bij juiste bereiding behoeft dit stuk vlees geen marinade of saus. Vlies op juiste manier verwijderen en ver trimmen. Op Smoker gelegd bij 250 graden en keer omgedraaid tot 48/50 graden gegrild daarna laten rusten liep temperatuur naar 56! Geweldig stuk vlees wat ondergewaardeerd word.
product
Review by Tjeerd de vries / (Geplaatst op 22-03-2017)
Lekker stukje vlees!
Lekker stukje vlees. Even lekker laten marineren in wat rode wijnazijn, sojasaus, sesamolie, knoflook, bruine suiker en wat peper. BBQ naar 250 en beide kanten ongeveer anderhalve minuut gegaard. 5 minuten laten rusten en vervolgens genieten! Enige nadeel was dat er vrij veel vlies aan het vlees zat waardoor ik veel weg moest snijden.
product
Review by Matthijs / (Geplaatst op 07-09-2016)
Johan van Triest
Afgelopen zaterdag dit stuk vlees gehaald voldeed totaal niet aan de verwachtingen groot veel te plat stuk vlees met veel vlies in het vlees zaten 2 grote sneden vlees was hierop bijna doorgesneden. Na bereiding was het vlees mooi medium gaar dwars op de draad aangesneden was niet weg te krijgen. Voor mij nooit meer.
product
Review by Johan van Triest / (Geplaatst op 10-05-2016)
Vincent T.
Genoten van dit heerlijke stukje vlees. Beetje peper en zout en op hoog vuur gegrilled. Paar minuten laten liggen en genoten!
product
Review by Vincent T. / (Geplaatst op 11-11-2015)
Robert
Gisteren binnengekomen en meteen klaargemaakt op de BGE. Had niet veel tijd dus (maar) een uurtje in de marinade (Soya Olie Limoensap & Honing) daarna peper en zout. 2x drieenhalve minuut 250graden op direct vuur en 10 minuten nagaren in alu folie. Hij was perfect medium rare. Heerlijke steak met krachtige smaak en stevige bite. Super prijs kwaliteit verhouding.
product
Review by Robert / (Geplaatst op 11-07-2014)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.