•  
    Vandaag besteld, overmorgen in huis.
  •  
    Bel (0172) 577 147.
  •  
    Gratis verzenden in Nederland v.a. € 60,-
  •  
    Chat live met ons.
Sukade Rundvlees

Black Angus Flat Iron

Een van de meest smakelijke stukken van een rund.
Herkomst: Australië Opslagconditie: Diepvriesproduct ≤ -18ºC

* Verplichte velden

€ 18,95 Incl. BTW
- +
€ 18,95 Incl. BTW
Artikelnummer: 5190

Beschikbaarheid: Op voorraad


Bestel nog €60 voor gratis verzending
Beschrijving

Gesneden van de sukade is dit misschien wel het meest smakelijke stukje vlees uit de schouder van het Austalische Black Angusrund. De flat iron steak is fantastisch om te grillen of om mooi rosé te eten. Laat de flat iron goed rusten na het grillen voor het mooiste resultaat. Het vlees is heerlijk mals en bevat door de haakse snijwijze geen zeen. De sukade bevat een klein vetrandje, dit zorgt voor een heerlijke smaak.

De Australische Black Angus is een typisch vleesrund. Het rund wordt voornaamlijk gras gevoerd. Hierdoor neemt het aantal vitamine A en E in het vlees toe. Dit is zeer goed voor uw weerstand en doet de kans op een hoop nare ziektes verkleinen.

Contact
Voor vragen of extra informatie kunt u ons bereiken via de chatfunctie. U kunt ons ook bereiken op het telefoonummer: 0172-577 147 of mail naar: info@beefensteak.nl. Wij helpen u graag!

Recepten
Extra informatie
Herkomst Australië
Ingrediëntendeclaratie 100% rundvlees
Allergie Nee
Opslagconditie Diepvriesproduct ≤ -18ºC
Rijping Gerijpt
Manier van afmesten 100 Dagen graangevoerd
Bereidingsmethode Barbecue, Dutch Oven, Grill
Reviews

Klantenreviews 6 item(s)

Peter
Wat een heerlijk stuk vlees zeg! Klaar gemaakt met alleen peper zout en een klein beetje knoflookpoeder. Vier keer (omdraaien) 3 a 4 min boven de kolen daarna 10 min indirecte warmte en vervolgens 10 laten rusten. Zalig!
product
Review by Peter / (Geplaatst op 17-07-2015)
Peter Maurits
Wat een heerlijk stuk vlees. 4 min aan elke zijde op een gloeiende Weber en dan 10 min in aluminiumfolie. In dunne plakken snijden en alleen peper en zout erover. Goddelijk! Ga ik zeker v
product
Review by Peter Maurits / (Geplaatst op 11-07-2015)
Johan van Triest
Wat een ongelooflijk lekker stuk vlees op een gloeiend hete bbq plm 7 minuten aan beide zijden even laten rusten.... wat een smaak sensatie hierbij proef je echt vlees en bovendien botermals. Neem hem beslist de volgende keer weer.
product
Review by Johan van Triest / (Geplaatst op 05-07-2015)
Tom Hendriks
Ongelooflijk lekker stuk vlees. Q opstoken tot 240 gr met gietijzer rooster en dan +/- 3 minuten per kant grillen. Daarna 10 minuten laten rusten in alu folie en dan tegen de draad aansnijden.... Echt geweldig.. B&S bedankt!!
product
Review by Tom Hendriks / (Geplaatst op 28-06-2015)
Danny Oostingh
Toch wel een van de lekkerste stukken vlees die ik hier besteld heb. Een beetje Memphis rub erop en 3/4 uur op de bbq. Het vlees krimpt iets in lengte en breedte maar wordt 3x zo dik. Geweldig mals en smakelijk vlees! Nou hopen dat ie spoedig weer voorradig is :-)
product
Review by Danny Oostingh / (Geplaatst op 25-04-2015)
Remco
Geweldig stuk vlees. ongeveer 6-7 minuten aan elke kant (na 3 beetje gedraaid om mooi ruitje te branden). 10 minuten laten rusten waarna op plakken van 5mm gesneden. Ik had het vrij neutraal gehouden: peper zout knoflook poeder ui poeder en beetje provencaalse kruiden. Samen met bearnaise saus. Nou werkelijk voortreffelijk en zeker voor deze prijs. Ik ga deze zeker vaker bestellen!
product
Review by Remco / (Geplaatst op 10-04-2015)

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Zoekt u iets heel speciaals?

Wij helpen u graag.

Rating: 9.1, gebaseerd op 12500 beoordelingen.