Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Exclusief kwaliteitsvlees

Pakketten

Voor kwaliteitsvlees heeft u een kwaliteitsslager nodig. Beef&Steak is dan de kwaliteitsslager waar u naar op zoek bent. Onze online slagerij bestaat sinds 2008 en sindsdien hebben wij ons gericht op het benaderen van vlees vanuit het oogpunt van de liefhebber. Met deze filosofie in ons achterhoofd, willen wij onze klanten in aanraking laten komen met bijzondere stukken kwaliteitsvlees. Bij ons zult u geen industrieel geproduceerd vlees vinden. Ten eerste omdat dit vlees van veel mindere kwaliteit is. Ten tweede omdat wij als vleesliefhebbers ook betrokken zijn met het welzijn van de dieren.

Bij ons vindt u alleen exclusief kwaliteitsvlees

Voor de echte vleesliefhebbers hebben wij bij Beef&Steak een exclusief assortiment samengesteld met bijzondere stukken kwaliteitsvlees. Zo kunt u bij ons terecht voor een prachtig stuk Picanha, het staartstuk van een rund dat in Nederland nog vrij onbekend is. Of wat dacht u van een Wagyu kogelbiefstuk? Deze vleessoort wordt door vele kenners het meest smaakvolle vlees ter wereld genoemd.

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons kwaliteitsvlees

Neemt u vooral contact met ons op wanneer u op zoek bent naar iets specifieks of als u vragen heeft. Of misschien wilt u gewoon eens iets nieuws proberen en wilt u daarbij wat advies? Ook dan zijn wij u bij Beef&Steak graag van dienst. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer (0172) 577 147.Bekijk ook:
Internetslager | Internetslager