Selecteer eigen leverdatum
Voor 11u besteld, zelfde avond in huis
Gratis verzenden in NL vanaf €75.-
Recyclebare verpakking

Koop uw vlees online bij dé internetslager

Pakketten

Bij Beef&Steak streven wij als internetslager naar een ultieme ervaring voor de vleesliefhebbers onder ons. Om dit te bereiken werken wij alleen met de meest bijzondere stukken vlees, waaronder een breed assortiment aan steaks, burgers en diverse soorten wild. Als internet slagerij richten wij ons echter niet alleen op mooi vlees. Wij zijn ook van mening dat dierenwelzijn juist zorgt voor de hoge kwaliteit van ons vlees. Als internetslager zijn wij ons bewust van onze producten en kopen we alleen vlees in bij leveranciers die hun dieren met respect behandelen. Dus geen volgespoten plofkippen of varkens uit megastallen, maar Duroc varkens, Gildehoenders en Black Angus runderen. Voor echte kwaliteit en gemak bestelt u uw vlees bij de internetslager van Beef&Steak.

Het gemak van bestellen bij de internetslager

Het heeft natuurlijk weinig zin om vers kwaliteitsvlees te bestellen bij een internet slagerij als uw bestelling vervolgens erg lang onderweg is. Daarom kunt u bij Beef&Steak kiezen voor een bestelling via Foodnetwerk. Uw bestelling wordt dan ’s morgens opgehaald en dezelfde avond bij u thuis afgeleverd in een koelbox. Zo is uw vlees altijd vers wanneer het bij u wordt afgeleverd. Vanuit onze internet slagerij krijgt u ook nog een belletje wanneer de chauffeur naar u onderweg is.

Neem contact op met de internetslager

Wilt u meer informatie over een product? Of zoekt u een lekker recept voor de bestelling die u net geplaatst heeft? Om het voor u nog makkelijker te maken kunt u altijd even bellen met de internetslager. Bestellen bij een internet slagerij is ook nog nooit zo makkelijk geweest! Heeft u nu al vragen die u graag beantwoord zou zien? Neem dan contact op met Beef&Steak door te bellen met telefoonnummer (0172) 577 147.


Bekijk ook:
Vlees bezorgenKwaliteitsvlees